loading...
راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف
CafeSeo بازدید : 49 چهارشنبه 07 آبان 1399 نظرات (0)

نرم افزار حسابداری ابزاری شناخته شده و کاربردی در علم حسابداری محسوب می گردد. با پیشرفت های چشمگیر در حوزه حسابداری و نیاز به ثبت اطلاعات مالی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی مختلف، نیاز به یک ابزار پیشرفته نظیر نرم افزارها در این حوزه بیش از پیش به چشم می خورد. بدون شک نرم افزارهای حسابداری نظیر بسیاری از ابزارهای تکنولوژی مورد استفاده انسان ها، توانسته اند جان تازه ای به حوزه حسابداری و نیازهای مختلف در این بخش ببخشند. اینگونه ابزارها انجام کارهای تخصصی نظیر حسابداری را برای متخصصین این حوزه آسان و لذت بخش کرده و به افراد غیر متخصص این امکان را می دهند که بدون نیاز به تخصص خاصی نظیر حسابداری بتوانند نیازهای خود را در این زمینه رفع نمایند.

چنانچه شما هم یک حسابدار، یک فعال اقتصادی علاقه مند به یادگیری حسابداری و یا یک دانشجوی تازه قدم گذاشته در این حوزه هستید، این مقاله تا انتها می تواند برای شما مفید باشد. با ما همراه شوید تا بیش از پیش شمار را با جنبه های مختلف حسابداری و برنامه حسابداری آشنا کنیم.

نرم افزار حسابداری-مفتاح سافت

حسابداری چیست؟

حسابداری یکی از کلمات پرکاربرد در بین افراد مختلف جامعه از جمله فعالین اقتصادی می باشد. ابتدایی ترین مشاغل تا پیشرفته ترین آنها برای ساماندهی به فعالیت های اقتصادی خود نیاز به ثبت آنها در یک محل مشخص دارند. از دیرباز استفاده از حسابداری به شیوه های گوناگون در فعالیت های اقتصادی مورد توجه بوده است. بنابراین چنانچه بخواهیم تعریف مناسبی از حسابداری داشته باشیم باید این حرفه و علم را در برهه های مختلف گذشته و امروزه تعریف کنیم.

نرم افزار حسابداری-مفتاح سافت

تعریف و کاربرد حسابداری در گذشته

در گذشته های دور که حتی حسابداری را به این نام و شکل نمی شناختند، از ابزارها و تکنیک های این علم جهت نشان دادن حساب ها، کنترل دخل و خرج، و ایجاد تعادل بین دریافتیها و پرداختیها استفاده می کردند. این امر خود دلیل احساس نیاز به یک سیستم مناسب را در بین فعالین حوزه های اقتصادی ایجاد نمود و خود زمینه ساز نمود حسابداری نوین گردید.

تعریف حسابداری در زمان حال

حسابداری در ساده ترین تعریف خود در زمان حال بصورت فن ثبت، ضبط، جمع آوری، تجزیه و تحلیل، اندازه گیری، طبقه بندی و تلخیص اطلاعات و معاملات مالی و یا هر فعالیتی که دارای جوانب مالی هست، تعریف می گردد. با پیشرفت دنیای اقتصاد و نیاز به تعاملات پیچیده اقتصادی در بین بنگاه های مختلف اقتصادی و مالی، وجود یک علم جامع و دارای اصول مدون در بین فعالین این حوزه به وجود آمد. این امر خود زمینه ساز پیشرفت علم حسابداری و انقلاب بزرگ در این حوزه یعنی تولد برنامه حسابداری گردید.

نرم افزار حسابداری

برنامه حسابداری کمک بزرگ تکنولوژی به عرصه حسابداری و رسیدگی به امور مالی در سرتاسر جهان محسوب می گردد. تکنولوژی و پیشرفت های چشمگیر بشر در این عرصه، موجبات انجام بهینه امور را در بسیاری از جنبه های زندگی با خود به ارمغان آورده است. در این میان برنامه حسابداری به عنوان ابزاری مهم و کاربردی در امور حسابداری ساده و پیشرفته، عصای دست بسیاری از حسابداران حرفه ای و افراد مبتدی نیازمند به حسابداری گردیده است. برنامه حسابداری به دسته ای از نرم افزارهای کاربردی گفته می شود که بر پایه اصول حسابداری جهت انجام امور حسابداری به حسابداران و سایر اقشار متقاضی در این حوزه خدمات می رسانند.

مقایسه نرم افزار حسابداری و حسابداری سنتی

امروزه با پیشرفت تجارت و کسب و کار در حوزه های مختلف و سطوح مختلف نظیر معاملات منطقه ای، کشوری و برون مرزی، انجام امور حسابداری به شکل سنتی آن دیگر جوابگوی نیاز افراد نیست.برنامه حسابداری با داشتن قابلیت های گوناگون با سرعت فراوانی توانست جای خود را در بین افراد نیازمند به امور حسابدارای و حسابداران حرفه ای باز کند. در اینجا قصد داریم شما را با چندین مزیت جذاب برنامه حسابداری آشنا کنیم.

نرم افزار حسابداری-مفتاح سافت

سهولت انجام حسابداری

برنامه حسابداری دارای طیف وسیعی از نرم افزارهای مورد استفاده در این حوزه می باشد. عمدتا این نرم افزارها به گونه ای طراحی می شوند که انجام امورات حسابداری را برای تمامی افراد، حتی افراد غیرمتخصص، با آسانی همراه سازند. در واقع یکی از بزرگترین مزیت های یک برنامه ایده آل، سهولت انجام کار با آن است. در این زمینه می توان نرم افزار حسابداری رافع 7 را مثال زد. این نرم افزار با داشتن محیطی کاملا ساده و در عین حال تخصصی، انجام امور حسابدارای را برای تمامی کاربران خود با سهولت و آسانی همراه می سازد. این نرم افزار به گونه ای طراحی شده است که هر فردی با هر سطح از دانش حسابداری به آسانی نیاز خود را به امور حسابداری برطرف نماید.

افزایش سرعت امور حسابداری

برنامه حسابداری در برجسته ترین مشخصه خود دارای قابلیت انجام محاسبات حسابداری پیچیده در کمترین زمان ممکن است. این کار به انجام امور حسابداری در مدت زمان کوتاه و با دقت بسیار بالا می انجامد. انجام امور حسابداری نظیر ثبت دفاتر مختلف حسابداری بصورت دستی، انجام محاسبات حسابداری، تهیه خروجی های مورد نیاز حسابداری و غیره با استفاده از محاسبات دستی، هرکدام به نوبه خود مدت زمان بسیار طولانی را می طلبد. در انواع برنامه حسابداری که اکنون در اختیار متقاضیان این امر قرار دارد، تمامی این امور درکمترین زمان و با بیشترین دقت عمل صورت می گیرد.

دقت بسیار بالای نرم افزار حسابداری

حسابداری مدرن با استفاده از نرم افزار این امکان را به افراد می دهد که تمامی امور مالی خود را با حذف خطای انسانی و با دقت بسیار بالایی به انجام برسانند. انجام امور حسابداری نیازمند انجام محاسبات ریاضی فراوانی است. رخ دادن یک خطا در ابتدای محاسبات می تواند امور حسابداری را تا پایان کار با خطا همراه کند. این در حالیست که کامپیوترها به شرط داشتن اطلاعات اولیه صحیح، از انجام هرگونه خطای محاسباتی به دور هستند.

در این قسمت سه مزیت مهم برنامه حسابداری را در مقایسه با روش حسابداری سنتی برشمردیم. در کنار موارد ذکر شده می توان به مزیت های دیگر این روش حسابداری از جمله:

کاهش هزینه های مربوط به امور حسابداری

کمک به کاهش مالیات با انجام محاسبات دقیق حسابداری

ارائه گزارش های متنوع و خروجی های لازم

حفظ اطلاعات و امنیت آنها در محیط نرم افزار

اشاره کرد.

انواع نرم افزار حسابداری

برنامه حسابداری انواع مختلفی دارند و از چندین جهت مختلف قابل دسته بندی هستند. بطور کلی حسابداری را می توان به چهار دسته

حسابداری خدماتی

حسابداری بازرگانی

حسابداری تولیدی

حسابداری پیمانکاری

دسته بندی کرد. همانگونه که از دسته بندی حسابداری مشخص است، این علم دارای حوزه وسیعی در امور مختلف است. بنابراین نرم افزار مورد استفاده در این زمینه (برنامه حسابداری) می تواند به انواع برنامه حسابداری عمومی و برنامه حسابداری اختصاصی دسته بندی شود.

نرم افزار حسابداری عمومی

برنامه حسابداری عمومی دسته ای از نرم افزارهای حسابداری هستند که به منظور انجام امور حسابداری و مالی در اختیار بخش های مختلف از جمله بنگاه های اقتصادی کوچک، بنگاه های بازرگانی بزرگ، شرکت های مختلف، ادارات دارای امور مالی نیازمند حسابداری و … قرار می گیرند. کار با این نوع برنامه حسابداری عموما ساده بوده و دارای محیطی در دسترس و آسان برای تمامی کاربران با هر سطح دانش حسابداری می باشند. از جمله برنامه حسابداری عمومی جامع می توان به برنامه حسابداری رافع 7 اشاره کرد. این برنامه حسابداری با داشتن محیطی ساده و در عین حال تخصصی، این امکان را به تمامی کاربران خود می دهد که با دیدن آموزشی ساده بتوانند امور حسابداری خود را رفع و رجوع کنند.

نرم افزار حسابداری اختصاصی

برنامه حسابداری اختصاصی دسته ای از انواع برنامه حسابداری هستند که بطور اختصاصی جهت رسیدگی به امور مالی ادارات، شرکت ها و بخش های خاصی طراحی می گردند. این نوع نرم افزارها عموما برای همان شرکت و بخش هدف طراحی و شخصی سازه شده و در بخش های مشابهه دیگری قابل استفاده نیستند.

نرم افزار حسابداری-مفتاح سافت

3 نکته مهم در رابطه با نرم افزار حسابداری

اکنون که با مزیت های بی شمار برنامه حسابداری در مقابل حسابداری سنتی آشنا شدیم، لازم است چندین نکته اساسی را در مورد تهیه این نوع نرم افزارها مد نظر قرار دهیم. در اینجا به 3 نکته اساسی اشاره می شود.

در زمان تهیه برنامه حسابداری به نیاز خود توجه کنید و مطابق با آن نرم افزار را تهیه کنید. استفاده از یک برنامه حسابداری اختصاصی در بنگاه های اقتصادی، فروشگاه ها و مکان هایی که فعالیت های عمومی انجام می دهند، تنها هزینه های شما را افزایش می دهد. تهیه نرم افزار حسابداری عمومی در بسیاری موارد نیازهای حسابداری را برای افراد متقاضی این امر تامین می کند.

در زمان تهیه نرم افزار حسابداری هرگز سراغ نرم افزارهای رایگان و یا کرک شده نروید. این نوع نرم افزارها در خوشبینانه ترین حالت ممکن می توانند دسترسی شما را به بسیاری از بخش های نرم افزار محدود کنند. نرم افزارهای کرک شده به دلیل تعلق به شخص حقیقی و حقوقی خاصی نیازمند صرف هزینه مختص به نرم افزار هستند. استفاده از اینگونه نرم افزارها از نظر قانونی و اخلاقی مجاز نیست.

نرم افزارحسابداری می تواند ادعا کند که مناسب و کاربردی است که در عین تخصصی بودن دارای محیطی ساده و قابل استفاده برای تمامی افراد باشد. از طرفی دیگر داشتن راهنمای نصب، آموزش و خدمات پس از فروش نرم افزار از قابلیت های یک نرم افزار مناسب هب شمار می رود.

نرم افزار حسابداری-مفتاح سافت

نتیجه گیری

نرم افزار حسابداری و انواع آن کمک شایان توجهی به حوزه حسابداری در شاخه های مختلف آن نموده است. یکی از ارزشمندترین خدمات نوع عمومی نرم افزارهای حسابداری، فراهم آوردن محیطی ساده و در دسترس برای تمامی افرادی است که با سطوح مختلف دانش حسابداری، مایل به انجام امورات مالی خود با استفاده از نرم افزار می باشند. یکی از محصولات ارزنده در این زمینه نرم افزار رافع 7 است که در جدیدترین به روزرسانی خود تحت عنوان رافع 9، محیطی کاملا حرفه ای و ساده را در اختیار کاربر قرار می دهد. افراد متقاضی می توانند با مراجعه به بخش دانلود و آموزش در وبسایت شرکت مفتاح رایانه، به آسانی کار با این نرم افزار را بیاموزند و به حسابدار امور خود تبدیل گردند.

CafeSeo بازدید : 848 چهارشنبه 07 آبان 1399 نظرات (0)

نرم افزار مالی رافع ۹ مخصوص شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط مشتمل بر سیستم‌های حسابداری مالی، خرید و فروش، انبارداری، اموال و دارایی‌های ثابت، خزانه‌داری، چک و بانک طراحی و تولید شده است. نرم افزار فوق به دلیل محاسبات دقیق، تهیه گزارشات مدیریتی متنوع و همچنین قیمت مناسب یکی از کامل‌ترین و جامع‌ترین نرم افزارهای موجود در بازار رقابتی خود می‌باشد. پروژه طراحی و تولید نرم افزار رافع 9 در سال ۱۳۹۸ به پایان رسیده و آخرین نسخه به روز شده نرم افزار مربوط به فروردین ۱۳۹۹ می‌باشد.

ویژگی های نرم افزار

مشخصات نرم افزار

– نرم افزار رافع ۹ بر روی سیستم عامل‌هایWin10 , Win Server 2003 ,2008 ,Win7 , ,win8 ,win 8.1 قابل اجرا می‌باشد.
– زبان به‌ کار گرفته شده (inter face) در این نرم افزار، زبان برنامه نویسی C++ Builder است که یکی از قدرتمندترین ابزارهای برنامه‌نویسی می‌باشد.
– بانک اطلاعاتی سیستم، نرم افزار MS-SQL server بوده که جهت نگهداری اطلاعات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

قابلیت های ویژه

– تمامی گزارشات سیستم بر اساس محدوده تاریخ و محدوده کاربر و کامپیوتر ثبت شده قابل استخراج می‌باشد.
– برقراری ارتباط با بارکد بی سیم (پرتابل) و با سیم
– طراحی فاکتور فروش در قالب‌های دلخواه
– استفاده از لوگوی شرکت در چاپ اسناد و فاکتور فروش
– طراحی و چاپ دسته چک برای چک‌های صادره

– زبان به‌ کار گرفته شده (inter face) در این نرم افزار، زبان برنامه نویسی C++ Builder است که یکی از قدرتمندترین ابزارهای برنامه‌نویسی می‌باشد.

سطح بندی نرم افزار

نرم افزار رافع ۹ در ۴ سطح و با قابلیت تحت شبکه قرار گرفتن ارائه می‌گردد.

سطح اول: حسابداری به همراه گزارشات

سطح دوم : حسابداری و خزانه داری (چک و بانک)

سطح سوم : حسابداری – خرید و فروش – انبارداری – خزانه داری (چک و بانک)

سطح چهارم : حسابداری – خرید و فروش – انبارداری – خزانه داری (چک و بانک) – اموال و داراییهای ثابت

 

 

امکانت نرم افزار

حسابداری

– مشاهده، تعریف و تدوین سرفصل‌های حسابداری مورد نیاز دلخواه در سطوح: کل، معین، تفصیلی
– تعریف و تدوین هزینه‌ها و درآمدهای مربوط به هر بنگاه اقتصادی به صورت متغیر و ثابت
– مشاهده کدهای رزرو شده سیستم اتوماتیک (مورد استفاده در ثبت اتوماتیک اسناد حسابداری)
– مرتب‌سازی آرتیکل‌های تشکیل دهنده اسناد در چاپ اسناد
– تعریف و تدوین نوع مشتریان مرتبط با شرکت و ایجاد معین حسابداری بر اساس گروه (بدهکاران و بستانکاران تجاری)
– تعریف و تدوین اشخاص شامل مشتریان (بدهکاران و بستانکاران)، بازاریابان، تنخواه گردان، سهامداران
– ارتباط اتوماتیک اشخاص با سرفصل‌های حسابداری
– ملاحظه فهرست تمامی مشتریان مرتبط با شرکت (تدوین شده در قسمت نوع مشتریان)
– تعیین و تخصیص گروه خاصی از تفصیلی‌ها برای معین‌های مختلف (مشتریان، تنخواه گردانان، بازاریابان، سهامداران، حساب‌های بانکی و تفصیلی‌های مشترک)
– تخصیص تفصیلی‌های مربوط به سر فصل معین صندوق (تعریف صندوق به تعداد دلخواه)
– تنظیم تفصیلی‌های مشترک بین دو یا چند معین مختلف و ایجاد ارتباط منطقی بین تفصیلی‌های یاد شده
– ملاحظه فهرست کامل اسناد و نامه‌های حسابداری (شامل کلیه نامه‌های ارسالی از قسمت‌های مختلف برنامه، اسناد پیش‌نویس، اسناد موقت و اسناد دائم)
– ثبت اسناد در قسمت پیش‌نویس جهت نگهداری و اعمال تغییرات احتمالی بر روی آن‌ها
– کپی‌برداری از اسناد و استفاده دراسناد دیگر
– کپی‌برداری از ردیف در اسناد حسابداری
– بازسازی اسناد (ردیف کردن شماره اسناد بر اساس تاریخ)
– ثبت و ویرایش سند افتتاحیه بصورت اتوماتیک
– ثبت و ویرایش دستی سند افتتاحیه
– ثبت اتوماتیک سندهای حسابداری جدید و اصلاحی (با استفاده از قابلیت صدور اسناد به طور اتوماتیک)
– ثبت دلخواه سندهای جدید و اصلاحی با قابلیت تنظیم دستی اسناد
– صدور اسناد بصورت دستی
– صدور قبوض دریافت (وجه نقد، چک شرکتی، سفته، حواله بانکی و سایراسناد)
– صدور قبوض پرداخت (وجه نقد، چک شرکتی، خرج چک اشخاص، سفته، حواله بانکی و سایر اسناد)
– تایید یک یا چند سند موقت صادره
– تایید و ادغام چند سند تحت عنوان سند ادغامی
– تهیه کاربرگ اسناد حسابداری
– انبار گردانی ریالی بصورت اتوماتیک
– ثبت سند اختتامیه در پایان دوره مالی به صورت اتوماتیک
– انتقال سند اختتامیه به سند افتتاحیه
– چاپ اسناد حسابداری و قابلیت دریافت خروجی به Excel
– مشاهده و چاپ سرفصل‌های حسابداری تعریف شده و تطبیق با دفاتر قانونی و اظهارنامه مالیاتی
– چاپ اسناد اعم از سند افتتاحیه و سایر اسناد در فرمت‌های مختلف جهت نگهداری
– مشاهده و پیگیری پیوست‌ها از داخل سند حسابداری
– ملاحظه دفاتر حسابداری در سطوح: کل، معین، تفصیلی و روزنامه
– پیگیری و مشاهده اسناد و پیوست‌ها در آرتیکل‌های دفاتر حسابداری (کل- معین- تفصیلی- روزنامه)
– جستجوی اسناد ثبت شده در دفاتر بر اساس مبلغ، مشخصات سند و غیره
– مرتب سازی شماره اسناد بر اساس تاریخ ثبت
– ملاحظه آمار بدهکاری و بستانکاری و میزان اختلاف هر سند
– کنترل خودکار سیستم از عملیات اجرایی بر روی اسناد (حذف، ویرایش، ثبت و غیره)

 

برای دیدن قابلیت های بیشتر و بررسی سایر نرم افزار های مرتبط، به وبسایت شرکت مفتاح رایانه مراجعه کنید.

CafeSeo بازدید : 38 چهارشنبه 07 آبان 1399 نظرات (0)

نرم افزار رافع ویژه

شرکت مفتاح رایانه با تکیه بر دو دهه تجربه کاری و دانش به‌روز نسبت به طراحی و تولید سیستم اتوماسیون مالی جامع پایا با رویکرد MIS اقدام نموده است. نرم افزار یکپارچه مالی رافع ویژه ، سیستم‌های حسابداری مالی- خرید و تدارکات- سفارشات، فروش و بازرگانی-  خزانه‌داری (دریافت و پرداخت)- چک و بانک- نرم افزار ثبت اموال و دارایی‌های ثابت- حقوق و دستمزد- تولید (بهای تمام شده)- نرم افزار حسابداری پیمانکاری- سیستم پخش و فروش- سیستم پذیرش خودرو-نرم افزار مدیریت تعمیرگاه خودرو- نرم افزار ثبت تعمیرات خودرو- سیستم پذیرش کالا- انبارداری و حسابداری انبار– نرم افزار حسابداری دهیاری و اتوماسیون دهیاری را به طور همزمان و به صورت یک مجموعه یکپارچه (integrated) در خود جای داده است.

 

ویژگی های نرم افزار

مشخصات فنی

– قابل اجرا بر روی سیستم عامل‌های Win Vista ,Win 7 ,Win 8 ,Win 8.1 ,Win Server 2003 ,2008 , Win10
– زبان به‌ کار گرفته شده (inter face) در این نرم افزار، زبان برنامه نویسی ++C است که یکی از قدرتمندترین ابزارهای برنامه‌نویسی می‌باشد.
– بانک اطلاعاتی سیستم، نرم افزار MS-SQL server 2008 بوده که جهت نگهداری اطلاعات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قابلیت های ویژه

– تمامی گزارشات سیستم بر اساس محدوده تاریخ و محدوده کاربر و کامپیوتر ثبت شده قابل استخراج می‌باشد
– انتقال گزارشات به فرمت‌های Word و Excel و فایل‌های گرافیکی و متنی
– برقراری با بارکد بی سیم (پرتابل) و با سیم
– برقراری ارتباط با دستگاه‌های مکانیزه حضور غیاب تحت ویندوز
– تهیه دیسکت بیمه برای ارسال به مراکز بیمه
– تهیه دیسکت بانک جهت پرداخت حقوق به صورت الکترونیکی
– طراحی فاکتور فروش در قالب‌های دلخواه
– استفاده از لوگوی شرکت در چاپ اسناد و فاکتور فروش

 

امکانت نرم افزار

حسابداری مالی

مشاهده، تعریف و تدوین سرفصل‌های حسابداری مورد نیاز دلخواه در سطوح: گروه، کل، معین، تفصیلی به صورت پله‌ای
– تعیین نوع گروه از لحاظ ترازنامه‌ای، سود و زیانی، آماری و انتظامی
– تعیین ماهیت حساب سرفصل‌های کل به صورت دلخواه
– تعیین نوع حساب کل از لحاظ دائم و موقت بودن حساب
– دسته‌بندی بازه کدهای تفصیلی به صورت دلخواه و ارتباط با سرفصل‌های معین
– تعریف و تدوین هزینه‌ها و درآمدهای مربوط به هر بنگاه اقتصادی به صورت متغیر و ثابت در سرفصل‌های حسابداری
– مشاهده کدهای رزرو شده سیستم اتوماتیک (مورد استفاده در ثبت اتوماتیک اسناد حسابداری)
– تعیین ریالی شدن برگه‌های انبار به صورت اتوماتیک یا دستی
– ثبت اسناد خرید، فروش و مرجوعی بر اساس خلاصه حساب مشتری یا ریز دریافت و پرداخت‌ها
– تجمیع سرفصل‌های دریافت و پرداخت و فروش جهت صدور اسناد روزانه حسابداری
– مرتب‌سازی آرتیکل‌های تشکیل‌دهنده اسناد در چاپ اسناد
– تعریف و تدوین نوع مشتریان مرتبط با شرکت و ایجاد معین حسابداری بر اساس گروه (بدهکاران و بستانکاران تجاری)
– تعریف و تدوین اشخاص شامل مشتریان (بدهکاران و بستانکاران)، بازاریابان، تنخواه گردان، سهامداران
– ارتباط اتوماتیک اشخاص با سرفصل‌های حسابداری
– ملاحظه فهرست تمامی مشتریان مرتبط با شرکت (تدوین شده در قسمت نوع مشتریان)
– تعیین و تخصیص گروه خاصی ازتفصیلی‌ها برای معین‌های مختلف (مشتریان، تنخواه گردانان، بازاریابان، سهامداران، حساب‌های بانکی و تفصیلی‌های مشترک)
– تخصیص تفصیلی‌های مربوط به سر فصل معین صندوق (تعریف صندوق به تعداد دلخواه)
– تنظیم تفصیلی‌های مشترک بین دو یا چند معین مختلف و ایجاد ارتباط منطقی بین تفصیلی‌های یاد شده
– ملاحظه فهرست کامل اسناد و نامه‌های حسابداری (شامل کلیه نامه‌های ارسالی از قسمت‌های مختلف برنامه، اسناد پیش‌نویس، اسناد موقت و اسناد دائم)
– ثبت اسناد در قسمت پیش‌نویس جهت نگهداری و اعمال تغییرات احتمالی بر روی آنها
– کپی‌برداری از اسناد و استفاده در اسناد دیگر
– کپی‌برداری از ردیف در اسناد حسابداری
– بازسازی اسناد (ردیف کردن شماره اسناد بر اساس تاریخ)
– ثبت و ویرایش سند افتتاحیه به صورت اتوماتیک با دسترسی‌های ویژه
– ثبت و ویرایش دستی سند افتتاحیه
– ثبت اتوماتیک سندهای حسابداری جدید و اصلاحی (با استفاده از قابلیت صدور اسناد به طور اتوماتیک)
– ثبت دلخواه سندهای جدید و اصلاحی با قابلیت تنظیم دستی اسناد
– صدور اسناد به صورت دستی
– صدور قبوض دریافت (وجه نقد، چک شرکتی، سفته، حواله بانکی و سایر اسناد)
– صدور قبوض پرداخت (وجه نقد، چک شرکتی، خرج چک اشخاص، سفته، حواله بانکی و سایر اسناد)
– تایید یک یا چند سند موقت صادره
– تایید و ادغام چند سند تحت عنوان سند ادغامی
– الحاق سند موقت به سند دائم
– انتقال اسناد و سرفصل‌های حسابداری به سال مالی مجازی جهت انجام تغییرات و تهیه برخی گزارشات خاص
– تهیه کاربرگ اسناد حسابداری
– انبار گردانی ریالی به صورت اتوماتیک
– ثبت سند اختتامیه در پایان دوره مالی به صورت اتوماتیک
– انتقال سند اختتامیه به سند افتتاحیه
– چاپ اسناد حسابداری و قابلیت دریافت خروجی به Excel
– مشاهده و چاپ سرفصل‌های حسابداری تعریف شده و تطبیق با دفاتر قانونی و اظهارنامه مالیاتی
– چاپ اسناد اعم از سند افتتاحیه و سایر اسناد در فرمت‌های مختلف جهت نگهداری
– مشاهده و پیگیری پیوست‌ها از داخل سند حسابداری
– ملاحظه دفاتر حسابداری در سطوح: کل، معین، تفصیلی و روزنامه
– پیگیری و مشاهده اسناد و پیوست‌ها در آرتیکل‌های دفاتر حسابداری (کل- معین- تفصیلی- روزنامه)
– جستجوی اسناد ثبت شده در دفاتر بر اساس مبلغ، مشخصات سند و غیره
– مرتب‌سازی شماره اسناد بر اساس تاریخ ثبت
– ملاحظه آمار بدهکاری و بستانکاری و میزان اختلاف هر سند
– کنترل خودکار سیستم از عملیات اجرایی بر روی اسناد (حذف، ویرایش، ثبت و غیره)

 

برای دیدن قابلیت های بیشتر و بررسی سایر نرم افزار های مرتبط، به وبسایت شرکت مفتاح رایانه مراجعه کنید.

CafeSeo بازدید : 26 شنبه 03 آبان 1399 نظرات (0)

اتوماسیون اداری چیست؟

اتوماسیون هنر انجام خودکار فرآیند است. اتوماسیون اداری به معنی استفاده از تکنیک و نرم افزار برای انجام فرآیندهای اداری با کمترین درگیری نیروی انسانی است. دلایل زیادی برای استفاده از بهترین نرم افزار اداری وجود دارد که از جمله آنها می توان به بالا بردن بهره وری نیروی انسانی و صرفه جویی در زمان و هزینه اشاره کرد.

این نرم افزار با رویکرد کاربری ساده و در دسترس بودن اطلاعات در هر زمان و مکان و با استفاده از تکنیک‌های روز دنیا طراحی و پیاده‌سازی شده است. نرم افزار فوق دارای زیر سیستم‌های فرم‌ساز (Form Generator) و گردش کار (Work Flow) با امکان بومی‌سازی در هر سازمان می‌باشد.

نرم افزار اتوماسیون اداری به معنای نرم افزاریست که بر روی سیستم های اداری نصب میشود و در روند کاری و انتقال اطلاعات بین کارکنان،جابجایی مستندات،پردازش داده ها و ذخیره سازی اطلاعات ورودی کاربرد دارد.این نرم افزارها میتوانند اطلاعات را تولید،تغییر و بین کاربران به اشتراک بگذارند و اطلاعات را بین سازمان های مختلف نیز جابجا کنند.

سیستم های اتوماسیون اداری در واقع میتواند تمامی مستندات الکترونیکی را تحت پوشش قرار دهد و نقش مهمی در روند کارهای سازمانی ایفا کنند.

در جهان امروز نرم افزارهای اتوماسیون اداری تنها برای جابجایی و نگهداری مستندات استفاده نمیشوند و در واقع کاربرد گستره تری پیدا کرده اند و میتوانند داده های شنیداری،تصویری،نوشتاری را به بهترین نحو ممکن پردازش کنند،همچنین تعیین کردن وقت جلسات، مدیریت برنامه های کاری پرسنل و مدیران از جمله کارهاییست که این نرم افزارها قادر به انجامشان هستند.

نرم افزار اتوماسیون اداری

ویژگی های این نرم افزار

1.برای هر نرم افزاری فارغ از حیطه ی تخصصی کاری و وظایفی که باید انجام بدهند یک اصل را باید برای تهیه و برنامه ریزی آنها بطور دقیق رعایت کرد و این اصل سادگی در عین کاربردی بودن است .سادگی استفاده از  نرم افزار و پیچیده نبودن یادگیری آن باعث میشود افراد سازمان تمایل بیشتری برای استفاده از آن داشته باشند و به این صورت نباشد که استفاده از این ابزار را یک کار وقت گیر تلقی کنند؛بلکه با اشتیاق هرچه تمام تر با علم به اینکه این نرم افزار میتواند کمک به سزایی به آنها بکند و کارهایشان را راحت تر کند نگاه کنند.

2.این نرم افزارها باید بتوانند برای دسترسی بیشتر بر روی شبکه های وب و همه ی مرورگر ها بدون هیچ خطایی کار کنند و پاسخگوی نیاز افراد سازمان در هر موقعیت و شرایط مکانی باشند.

3.این نرم افزارها باید قابلیت یکپارچه شدن و هماهنگ شدن با دیگر برنامه ها و نرم افزارها را داشته باشند چراکه این مسئله باعث ایجاد چالش های زیادی حین کار میشود و کارمندان را در شرایط نابسامانی قرار میدهد

4.نرم افزار اتوماسیون اداری در عین اینکه در یک کلیت سازمانی نقش ایفا میکند باید بتواند فضای محرمانه و خصوصی هم برای کاربرانش ایجاد کند،باید بتوانیم با استفاده از آن پیام های محرمانه برای افراد بفرستیم و این پیام ها بدون هیچ گونه قابلیت ردیابی و دانلود باشند.

5.این نرم افزار باید دارای ویژگی گزارش گیری هوشمند باشد. به این صورت که گزارشی از عملکرد سیستم های مختلف ارائه دهد. از نامه های الکترونیکی ارسال شده و فرستاده شده تا تعداد نامه های ثبت شده و موارد ارجاع داده شده  را بتواند به یک گزارش تبدیل کند و به صورت مستمر و در تاریخ های مشخص شده در ماه آن را برای کارمندان بفرستد.

6.باید سیستم بتواند داده ها را به هنگام انتقال و جابجایی کم حجم کند چرا که یکی از معضلات سازمانی حجم زیاد داده ها و مشکل انتقال آنها میباشد که اگر تکنیک کم حجم کردن اجرا شود 80 درصد از پهنای باند کمتری استفاده میشود

7.نرم افزار اتوماسیون اداری باید بتواند به راحتی کارهای انجام شده ی افراد برای جابجایی پست ها و مسئولیت ها را نیز انجام دهد. گاهی در پست های سازمانی عناوین شغلی و جایگاهی تغییر میکند و با روند سابق پیش نمیرود و نیاز است در نرم افزار نیز بتوان به راحتی تفویض پست های افراد را انجام داد به دور از اینکه سیستم ارور بدهد و خطا ایجاد شود این جابجایی شکل گیرد.

8.بی هیچ شکی نیاز داریم بتوانیم نرم افزار را بر روی گوشی خود نصب کنیم و در هر زمان و مکانی به اطلاعات موردنیاز دسترسی داشته باشیم. پس به یک اپلیکشین در نسخه های ios و android نیاز داریم که همیشه در دسترس ما باشد.

9.نرم افزار باید بتواند با یک سرچ سریع full text به ما عبارت خواسته شده را نشان دهد و برای رفع خطاهای احتمالی و یا پیدا کردن سریع تر فایل ها،ابزاری بسیار کلیدی محسوب میشود.

10.امکان مشاهده ی خلاصه ی ساعت های کاری و افزایش یا کاهش حقوق را داشته باشد،امکان انتخاب اضافه کاری و یا شیفت های کاری مربوطه را نیز دارا باشد و بتواند گردش حساب کاربری افراد را به طور دقیق نشان دهد.

نرم افزار اتوماسیون مالی و اداری

امروزه با پیشرفت تکنولوژی برای انجام کارهای سازمانی و امورات درون ادارات و سازمان ها دیگر نمیتوانیم از سیستم های دستی و کاغذنویسی استفاده کنیم. ما به سمتی در حرکت هستیم که نیازمند سرعت ، دقت، بررسی های با جزئیات و داشتن آمارهای تحلیلی و آنالیز هستیم. کارهای که با سیستم دستی و کاغذنویسی امکان انجام برایش فراهم نیست.

نرم افزارهای اتوماسیون اداری و مالی  دقت بسیار بالایی دارند و دید بسیار وسیعی به ما برای بررسی وضعیت مالی و اداری شرکت و سازمان میدهند.

با دسترسی بسیار راحتتر و کاربردی تر که تمامی بخش های سازمان را بهم مرتبط میسازند و مدیریت میتواند بر تمامی بخش های اداره نظارت ویژه و بالایی داشته باشد حتی زمانی که خودش در سازمان حضور ندارد، در سفر است و یا به دلیل بیماری نمیتواند در شرکت حضور یابد. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در زمینه ی نرم افزارهای مالی و اداری داشته باشید خواندن این مقاله میتواند کمک بسیاری به شما بکند.

نرم افزار اتوماسیون مالی و اداری

انواع نرم افزار مالی و اداری چیست؟

نرم افزارهای مالی و اداری دو دسته هستند. نرم افزارهایی که بصورت آنلاین وآفلاین خدمات ارائه میکنند. نرم افزارهای آنلاین به این صورت هستند که تمامی خدمات نرم افزار تحت وب و اپلیکیشن قابل انجام و اجرا هستند.نرم افزارهای آنلاین بر روی انواع مرورگرها قرار میگیرند و قابل اجرا هستند.

در تمام مرورگرها و انواع سیستم های عامل گوشی های همراه. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و حضور انواع تلفن های همراه با دسترسی های بسیار، باید این نرم افزارها در تمامی مکان ها و زمان ها در دسترس باشند تا فرد بتواند از فاصله ی دور نیز بر تمامی امورات مالی و اداری شرکت و سازمان خود نظارت داشته باشد.

همچنین نرم افزارهای آنلاین میتوانند به راحتی آپدیت شوند و با سرعت عمل بیشتری بر روی سیستم های سازمان و شرکت اجرا شوند و باز هم اجازه ی دسترسی سریع و همه زمانه مهم ترین ویژگی این نرم افزارهای آنلاین اداری و مالی میباشد.

نرم افزارهای مالی و اداری آفلاین میتوانند بر روی کامپیوترها و سیستم های سازمانی نصب شوند و نسبت به نرم افزارهای آنلاین دسترسی بسیار کمتری دارند و تنها زمانی میتوان از آنها استفاده کرد که در محیط خود سازمان باشیم و عملا دسترسی خارج از سازمانی برای افراد و مدیریت شرکت و سازمان وجود ندارد.

نرم افزار اتوماسیون مالی و اداری

مزایای یادگیری نرم افزار مالی و اداری چیست؟

آیا میخواهید رزومه ی کاری برای شرکت و یا موسسه ی خاصی بفرستید؟آیا میخواهید در شرکتی که مشغول به کار هستید ، افراد با دید دیگری به شما نگاه کنند و شما را به عنوان فردی حرفه ای در نظر بگیرند؟ جواب تمامی این سوال های شما در این بخش داده خواهد شد.

اگر به دنبال کار کردن در شرکت های معتبر هستید و میخواهید رزومه ی کاری قوی داشته باشید که مارفرما با دیدن رزومه ی شما بی تردید شما را انتخاب کند بهتر است یادگیری نرم افزارهای مالی و اداری را در برنامه یادگیری خود قرار دهید. به طوری که انتخاب شما برای کارفرما سود حساب شود چراکه آشنایی شما با این نرم افزارها باعث میشود شرکت سر و سامان بگیرد و به کارفرما سود برسد.

علاوه بر اینکه اگر قرار بود شما در شرکت آموزش ببینید باید هزینه ی زیادی صرف آموزش شما میشد . پس شما در این پایه ترین حالت ورود به شرکت ، دارای سود هستید و حتی میتوانید به کارمندهای دیگر نیز آموزش دهید و یک زنجیره ی بزرگ یادگیری و آموزش ایجاد کنید. پس به فکر رزومه ی خود باشید و از همین امروز شروع به یادگیری این نرم افزارها کنید.

 

نرم افزارهای نسل جدید شرکت پایا افزار بدون نیاز به نصب و بدون محدودیت سیستم عامل و بر روی هرگونه سخت افزاری (کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت و غیره) در فضای وب قابل اجرا می‌باشند. نرم افزار اتوماسیون اداری تحت وب پندار یکی از به‌روزترین راهکارهای ارائه شده در زمینه راه‌اندازی سیستم‌های مکاتبات اداری به شمار می‌آید. این نرم افزار با رویکرد کاربری ساده و در دسترس بودن اطلاعات در هر زمان و مکان و با استفاده از تکنیک‌های روز دنیا طراحی و پیاده‌سازی شده است. نرم افزار فوق دارای زیر سیستم‌های فرم‌ساز (Form Generator) و گردش کار (Work Flow) با امکان بومی‌سازی در هر سازمان می‌باشد.

CafeSeo بازدید : 36 پنجشنبه 17 مهر 1399 نظرات (0)

مدت خیلی زیادی از ورود نرم افزارهای حسابداری نمیگذرد که این چنین شرکت ها و سازمان ها شیفته ی آنها شده اند. نرم افزارهای حسابداری به طور کلی باعث آسان تر شدن امور مرتبط با حسابداری، یکپارچه شدن حساب کتاب ها و منظم ترشدن امور مالی و سازمانی میشود. این نرم افزارها به دو صورت ارائه میشوند و در بازار وجود دارند. نرم افزارهای حسابداری آنلاین و نرم افزارهای حسابداری آفلاین.

نرم افزارهای حسابداری آنلاین دارای معایب و محاسن زیادی هستند که هر مجموعه با توجه به ویژگی های موردنظرش و کارکردی که برایشان اولویت دارد ، میتواند بین این دو انتخاب کند و نرم افزار مربوطه را تهیه کند و در مجموعه اش به کار بگیرد. از جمله نکات مثبتی که در این نرم افزارهای حسابداری آنلاین وجود دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

این نرم افزارها چون به صورت تحت وب ارائه میشوند و بر روی انواع مرورگرها اجرا میشوند باعث ایجاد دسترسی حداکثری کارفرما و حسابدار به حساب های مجموعه میشود. به این صورت که در هر زمان و هر مکان و هرجایی شما میتوانید از این نرم افزار استفاده کنید و به حساب های شرکت خود دسترسی داشته باشید.

گاهی شرایط اضطراری پیش میاید و شما خارج از شرکت هستید و نیازمند دسترسی فوری به صورت حساب های شرکت دارید، این نرم افزار همواره در دسترس شماست و بر روی لپ تاپ وگوشی های همراه به راحتی اجرا میشود و عملکرد محدودی ندارد. همچنین این نرم افزار شما در جریان جزیی ترین هزینه های شرکت قرار میدهد و دیگر نیاز نیست از حسابدار خود لیستی از جزییات را برای بررسی بخواهید.

این نرم افزار به شما کمک میکند تا هر زمان نیازمند اطلاعات و جزییاتی از حساب کتاب های قدیمی خود هستید، تنها با یک سرچ ساده به آن دسترسی پیدا کنید و دیگر خبری از پرونده های بایگانی شده ی بسیار زیاد و جستجو بین آنها نیست.

نرم افزار حسابداری آنلاین

 

آموزش نرم افزار حسابداری آنلاین

اگر به دنبال یادگیری نرم افزار حسابداری آنلاین هستید به احتمال زیاد یا حسابداری هستید که تازه وارد بازارکار شده اید و یا کارفرمایی هستید که میخواهد بداند این نرم افزار چگونه میتواند به کسب و کار شرکتش کمک کند، به هرحال شما راه های بسیاری برای آموزش دیدن دارید.

هر شرکتی که نرم افزار حسابداری آنلاین به بازار عرضه میکند در توتریال های آموزشی برای مشتری هایش به آموزش آنها میپردازد وامروزه شرکت ها و مراکز بسیاری هستند که این نرم افزارها را ارائه میکنند. همچنین ویدیوهای آموزشی رایگان و غیر رایگانی در اینترنت وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید.

آموزش نرم افزارهای حسابداری غیر رایگان نیز هزینه ی هنگفتی را برای شما رقم نمیزند. از آپارات و یوتیوب نیز میتوانید استفاده کنید. کافیه اسم نرم افزار موردنظر خود را سرچ کنید و ببینید ویدیوهای مرتبط با آموزشی که دارند به کار شما میاید یا خیر.

در بعضی از شرکت ها نیز حسابداران به محض ورود تحت آموزش و تعلیم قرار میگیرند؛ در این راستا کمک های بی چشم داشت یک همکار خوب را نیز دست کم نگیرید.

نرم افزار حسابداری آنلاین

مزایای یادگیری این نرم افزارها

از مزایای یادگیری نرم افزار حسابداری آنلاین برای فردی که به تازگی میخواهد در سمت حسابدار یک شرکت قرار بگیرد این است که در چشم کارفرما شما انسانی به روز و مفید واقع خواهید شد، در واقع شما را حسابداری حرفه ای به حساب میاورد که برای ارتقای شغلش به دنبال جدیدترین فیچرهای شغلی است.

هرچقدر شما بتوانید مفیدتر واقع شوید برای شرکت نیز سودآوری بیشتری خواهید داشت. فرض کنید برای مصاحبه رفته اید؛ در دفتر کارفرما شما و حسابدار دیگری نشسته اید و منتظرید تا نوبت مصاحبه شما بشود.

اگر شما به جای کارفرما بودید و شرایط هر دو فردی که قرار بود با آنها مصاحبه کنید یکسان بود ولی یکی از آنها نحوه ی استفاده از نرم افزار حسابداری آنلاین را بلد بود، کدام فرد را برای استخدام انتخاب میکنید؟

قطعا فردی که نحوه ی استفاده را بلد بود استخدام میکردید! و اینکه رزومه ی شما را یادگیری این نرم افزار پربار میکند.

 

 

نرم افزار حسابداری آنلاین بر روی انواع سیستم

 

نرم افزارهای حسابداری آنلاین بر روی تمامی سیستم های عامل اندروید و ios در گوشی های همراه کار میکند و به صورت کامل خدماتی که در مرورگرهای تحت وب ارائه میکند را در نسخه های موبایلی نیز ارائه میکند.

همچنین این نرم افزارهای حسابداری بر روی تمامی مرورگرهای وب اجرا میشوند و عملکرد مطلوبی دارند، پس با داشتن هر نوع وسیله ی ارتباطی اعم از گوشی های همراه ، تبلت، لپ تاپ، کامپیوتر و… نگران استفاده از این نرم افزارها نباشید و با خیال راحت شرکت خود را از دور کنترل کنید و یا اگر حسابدارهستید میتوانید به صورت دورکاری و ریموت از پس وظایف خود در هر زمان و مکانی بربیایید.

نرم افزار حسابداری آنلاین

بهترین نرم افزار حسابداری آنلاین

 

نرم افزارهای ارائه شده در بازار دارای کاربردهای متفاوت هستند، هر کدام ویژگی هایی دارند که برحسب نوع کسب و کار خودتان باید آن را انتخاب کنید. بهترین نرم افزارها را در صنف کاری خود بیابید و در ارتباط با آن تحقیق کنید سپس آن را انتخاب کنید.

از جمله بهترین نرم افزارهای موجود در بازار ایران میتوان به نرم افزار حسابداری شرکت سپیدار،نرم افزار حسابداری شرکت فرداد، نرم افزار حسابداری شرکت آرین سیستم،نرم افزار حسابداری شرکت پارمیس،نرم افزار حسابداری هلو،نرم افزار حسابداری محک و غیره…میباشند.

نرم افزار حسابداری آنلاین

قیمت  این نرم افزارها

در اینترنت دو دسته از نرم افزارها مشاهده میشوند. دسته ی نرم افزارهای حسابداری آنلاین رایگان و نرم افزارهای حسابداری آنلاین غیر رایگان.بدیهی است که نرم افزارهای حسابداری آنلاین غیر رایگان دارای ویژگی ها و خصوصیاتی هستند که نرم افزارهای حسابداری رایگان از آنها بی بهره اند .

پس با توجه به نیاز شرکت خود نرم افزاری را باید انتخاب کنید که بیشترین و بهترین تطابق را با کارکرد شرکت شما داشته باشد، ممکن است یک نسخه ی رایگان پاسخگوی همه ی نیازهای شما باشد.

قیمت نرم افزارهای حسابداری غیر رایگان با توجه به امکانات ارائه شده در نرم افزار متفاوت است و قیمت ثابتی ندارد. لذا حتما قبل از تهیه به تمام ویژگی های مدنظر نرم افرار توجه کنید.

 

شرکت دانش بنیان صنعتی پایاسافت با نام اختصاری “پایا” و با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه طراحی، تولید و ارائه راه حل های یکپارچه سازمانی تحت ویندوز و تحت وب برای کسب و کارهای مختلف داخلی و خارجی و به عنوان اولین ارائه دهنده نرم افزار یکپارچه مالی تحت وب کشور می باشد.

CafeSeo بازدید : 25 پنجشنبه 17 مهر 1399 نظرات (0)

اگر یک جستجوی کوتاه در اینترنت داشته باشید، تعداد زیادی لیست از بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی در دسترس شما قرار خواهد گرفت و احتمالا شما را برای انتخاب سردرگم خواهند کرد. اما چگونه باید بتوانید بین آنها، پرکاربردترین نرم افزار حسابداری را انتخاب کنید و نرم افزار حسابداری شما چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

در ادامه به چند نکته اشاره می‌شود که می‌توانید با استفاده از آن‌ها بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی را برای خودتان انتخاب کنید.

نیازسنجی

آیا نیاز به پلتفرمی دارید که با استفاده از آن بتوانید فهرست دارایی‌ها یا رسیدها و مالیات فروش را پیگیری کنید؟ آیا نرم افزار شما به غیر از تنظیم اسناد حسابداری باید در ترازنامه هم به شما کمک کند؟ آیا حسابداری کالای امانی یا حسابداری انبار برای شما کاربرد دارد؟

فهرستی از نیازهای حسابداری خود را تهیه و آن‌ها را بر اساس اولویت از کم‌اهمیت‌ترین به مهم‌ترین مرتب کنید. پیش از این که به دنبال نرم‌افزارها بگردید، اول در مورد چند هدف و نیازی که می‌خواهید نرم‌افزار انتخابی شما حتماً آن‌ها را داشته باشد، به نتیجه برسید. این‌جا باید کمی انعطاف‌پذیر باشید، گرچه طبیعی است که در میان انبوه نرم‌افزارها و محصولاتی که تعداد زیادی از نیازها را برطرف می‌کنند و البته باز هم به نیازهای شما ربطی ندارند، دچار سردرگمی شوید.

تعیین بودجه

باز هم تاکید می‌کنیم که پیش از این که خودتان را غرق در جست‌وجوی نرم‌افزارها کنید، اول ببینید برای خرید یک نرم‌افزار حسابداری شرکتی چقدر استطاعت مالی دارید. وقتی بدانید میزان بودجه‌ای که می‌توانید صرف این کار کنید چه مقدار است، دیگر وقتتان را صرف ارزیابی نرم‌افزاری که متناسب با میزان هزینه‌ی شما نیست، نمی‌کنید.

به هر حال، بودجه کمی تلورانس و کم و زیاد دارد، ولی این را به صورت قانون برای خودتان در نظر بگیرید و همیشه به یاد داشته باشید که اگر هزینه‌ی راه حل مورد نظر شما، بیش از 25 درصد از هزینه‌ی مورد نظر برایتان تمام می‌شود، آن راه حل را فراموش کنید.

بودجه بندی نرم افزار

هویت شناسی کسب کار

شاید بتوان در این موارد خیلی رویاپردازی کرد، اما اگر متوجه شدید دست روی نرم‌افزاری گذاشته‌اید که خدمات حسابداری آن در حد کلان است اما شما یک کسب و کار کوچک دارید. حواستان را جمع کنید و به دنبال نیازهای خودتان بروید؛ در غیر این صورت، باید هزینه‌ای خیلی فراتر از چیزی که نیاز داشتید، بپردازید.

وقتی پای انتخاب نرم‌افزار حسابداری به میان می‌آید، گزینه‌های مختلفی وجود دارد، مثلاً نرم‌افزارهایی هستند که برای کسب و کارهای کوچک تا متوسط طراحی شده‌اند.

به طور مثال اگر شما دارای یک تعمیرگاه هستید، شما می توانید به جای استفاده از نرم افزارهای جامع از یک نرم افزار حسابداری تعمیرگاهی استفاده کنید.

بر حسب کسب و کارتان، شاید بخواهید نرم‌افزار تخصصی را بررسی کنید که برای کمک به کسب و کار شما طراحی شده است. برای مثال، نرم‌افزارهایی وجود دارند که برای کسب و کار در بخش تولید ، یا برای خرده‌فروشی و رستوران‌ها، و همچنین برای بسیاری دیگر از موسسات تجاری سفارشی شده‌اند.

اینکه تحقیق کنید خیلی مهم است، چون اپلیکیشنی که استفاده می‌کنید به طور مستقیم بر نحوه‌ی مدیریت عایدی و درآمد شما تاثیر می‌گذارد. حتی اگر نرم‌افزار حسابداری شرکتی بتواند کار ثبت حساب‌ها را آسان‌تر کند، باز هم تحقیق در خصوص این نرم‌افزار خیلی مهم است چون هنوز هم نیاز دارید مقداری دانش مالی داشته باشید. شاید یک اپلیکیشن خیلی پیچیده باشد، اما هنوز هم فقط یک ابزار است و افرادی که دارند از نرم‌افزار استفاده می‌کنند باید بدانند چه کاری می‌شود با آن انجام داد.

اصلاً سردرگم نشوید. به فهرست اولویت‌های خودتان نگاهی دوباره بیندازید و فقط به دنبال نرم‌افزاری باشید که اکثر نیازهای شما را برآورده می‌کند.

با قسمت فنی در تماس باشید

هنگام انتخاب نرم‌افزاری که قرار است پروسه‌ی مالی را طی کند، خیلی مهم است که سوالات مشخص و درستی بپرسید. تعدادی از این سوالات عبارتند از:

✅ امنیت API شما با این نرم‌افزار چطور است؟

✅ چطور می‌توانید از داده‌های سیستم خود بک‌آپ و نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید؟

✅ باید انتظار چه هزینه‌های دیگری را داشته باشم؟

✅ سیستم خدمات امور مشتری چطور است؟ ساعت کاری آن‌ها چیست و اگر مشکلی یا سوالی پیش آمد و خواستم از آن‌ها کمک بگیرم، چقدر باید منتظر بمانم؟

✅ آیا می‌توانید کسی را معرفی کنید که کسب و کارش مشابه من بوده و قبلاً با او کار کرده باشید؟ چه مشکلاتی با نرم‌افزار شما داشته‌است؟

پشتیبانی فنی نرم افزار

انتخاب نرم افزارهای انطباق پذیر

هیچ کس دلش نمی‌خواهد مدام در حال خرید نرم‌افزارهای مختلف باشد. البته، اگر چیزی که پیدا کرده‌اید، به درد شرکت شما نخورد، باید به سرعت و تا جایی که ممکن است خیلی سریع یک چیز دیگر پیدا کنید. اما قطعاً این را هم نمی‌خواهید که ظرف شش ماه نرم‌افزار را تغییر دهید به این علت که نیازهای کسب و کار و سازمان شما را تامین نکرده است.

در مورد سرعت رشد و گسترش کسب و کارتان هم واقع‌گرا باشید و به کارشناس فروش نرم‌افزار بگویید که این محصول چطور می‌تواند با تغییر مقیاس کسب و کار و نیاز مشتری، سازگار شود.

توجه به مهارت های حسابدار

شرط یافتن یک نرم‌افزار متناسب با نیازهای شما این است که ببینید کسب و کار شما چطور است و در مورد موجودی انواع مختلف نرم‌افزارها در بازار دقت به خرج دهید. اگر با کسب و کارتان چیزی حدود چندین میلیارد ریال در سال عایدی دارید، نرم‌افزار حسابداری مورد نیازتان با آن چه که یک کسب و کار با درآمد سالانه کمتر از 100 میلیون تومان نیاز دارد، فرق می‌کند.

در صورتی که حسابدار شما قبلاً با این نرم افزار کار نکرده است، شرکت تولید کننده نرم افزار باید منابع آموزشی کامل شامل نیروی آموزش، فیلم، وبسایت و … برای پشتیبانی آموزشی از حسابدار شما داشته باشد.

به دنبال اپلیکیشن‌های ابری باشید

از آن‌جا که رایانش ابری در کسب و کار مدرن تاثیر چشمگیری گذاشته، خیلی مهم است که حواسمان از اپلیکیشن‌های حسابداری آنلاین در دسترس پرت نشود و آن‌ها را فراموش نکنیم.

نرم افزارهای حسابداری ابری مزایای زیادی دارند. با استفاده از اینترنت قوی می‌توان از هر جایی به آن‌ها دسترسی داشت و نیاز نیست برای اجرای آن‌ها لایسنس و مجوز و سرور خریداری کنید. نصب آپگرید‌ها و متعلقات روی سرور انجام شده و نیاز نیست که شما و بخش IT نگران آپدیت‌کردن نرم‌افزار باشید. 

 

نرم افزار حسابداری ابری چیست؟

چرا امروزه حسابداری ابری به حسابداری سنتی ترجیح داده می شود؟

مزایای حسابداری ابری

همچنین می‌توان با استفاده از تبلت، لپ‌تاپ و گوشی‌های هوشمند به این اپلیکیشن‌های ابری دسترسی داشت. به علاوه، اسناد و بایگانی شما در مرکز داده‌ها و دور از موقعیت فیزیکی کسب و کار شما به طور امن نگهداری می‌شود؛ این باعث می‌شود که هنگام بروز رویدادهای خرابکارانه یا حادثه‌ی محلی، داده‌ها، اسناد و سوابق شما کاملاً ایمن و دور از خطر باشند.

نکته دیگر در مورد اپلیکیشن‌های ابریبعضی از نرم‌افزارهای مدیریت کسب و کار مبتنی بر سیستم ابری با نرم‌افزار حسابداری ادغام شده‌اند. پس اگر ویژگی قابلیت دسترسی به اطلاعات و اسناد مالی از هر جایی توسط اینترنت (به جای دسترسی به اسناد فقط در اداره) برای شما جذاب است، نگاهی به اپلیکیشن‌های ابری کسب و کار بیندازید که با نرم‌افزار حسابداری مورد نظر شما ادغام شده‌اند.

ویژگی‌های تکمیلی (افزونه‌ها)

این ویژگی‌ها باعث افزایش کارکرد یک اپلیکیشن حسابداری تجاری می‌شوند. برای مثال، با وجود این ویژگی‌ها ممکن است اجازه‌ی دسترسی شما از راه دور فراهم باشد، پرداخت آنلاین را ساپورت کند، و نرم‌افزار حسابداری را با تجارت الکترونیکی شما ادغام کند. همچنین ویژگی‌هایی وجود دارد که به کمک آن‌ها نرم‌افزار حسابداری می‌تواند با نرم‌افزار مالیاتی هم سازگار شود.

چرا نرم افزارهای پایا

پایا مجموعه ای پویا و فعال در زمینه تولید و توسعه نرم افزارهای مالی و حسابداری است که هر آنچه شما می خواهید را دارد. از نرم افزار مالی تعمیرگاهی و پیمانکاری و رستوران داری تا نرم افزارهای شرکتی، اتوماسیون اداری و حتی نرم افزار مخصوص تولید کنندگان بتن. آموزش و پشتیبانی پایا هیچگاه شما را در مسیر دستیابی به سیستم مالی منظم تنها نمی گذارد. نرم افزار ابری پیوند از مجموعه نرم افزارهای پایا با آخرین دانش IT روز دنیا تولید شده است و در نهایت پایا، بهترین انتخاب شما برای دستیابی به یک سیستم منعطف و جامع مالی است.

CafeSeo بازدید : 24 پنجشنبه 17 مهر 1399 نظرات (0)

نرم افرار اتوماسیون اداری و BPMS ،نرم افزاریست که با کمک آن میتوان تمامی کار مرتبط با سازمان و شرکتهای متفاوت را سامان دهی کرد.
نرم افزار اتوماسیون اداری میتواند تمام دیتاها و داده های ورودی به سازمان را بررسی کرده به نقد و تحلیل آن بپردازد و اطلاعاتی در رابطه با نحوه ی کارکرد شرکت و یا سازمان به کارمندان بدهد.

همچنین میتواند به ذخیره سازی و انتقال دیتاهای ورودی بپرازد. جهت برنامه ریزی جلسات و میتینگ های روزانه برنامه یادآوری و هماهنگی داشته باشد و بتواند به طرز دقیقی اطلاعات را بین کاربران با حفظ جزییات جا به جا کند.
نرم افزار BPMS به نرم افزاری گفته میشود که برای مدیریت کسب و کار استفاده میشود.

این نرم افزار به شرکت ها کمک میکند تا به فرایند کسب و کارشان را بهبود بخشند و بتوانند با دقت بیشتری تمامی امور مرتبط با بیزینسشان را جلو ببرند. اساسا نرم افزار BPMS میتواند به نرم افزار های اتوماسیون کمک کند و نحوه ی استفاده از اطلاعات استفاده شده را بصورت دقیقی پیگیری و ردیابی کند ونقاط ضعف و قوت کسب و کار ،جاهایی که نیاز به تغییر و اصلاح دارد را مشخص میکند و آمار دقیقی برای هرچه بهتر شدن مدیریت کسب و کار را به ما میدهد.

اتوماسیون اداری و BPMS

 

تفاو ت نرم افزار BPMS  با نرم افزار اتوماسیون اداری در چیست؟

1.نرم افزار اتوماسیون اداری به طور کلی تر و در ارتباط با سازماندهی نامه ها و ارتباطات الکترونیک است. در حالی که BPMS در ارتباط با ساماندهی،افزایش کارایی و بهبود سازمان است.

2.نرم افزار اتوماسیون اداری به صورت برنامه ای از پیش تعیین شده و تعریف شده در سازمان است ، درحالی که نرم افزار BPMS در شرایط خاص و پیچیده میتواند راهکار های سازمانی ویژه ای ارائه کند.

3.نرم افزار اتوماسیون اداری در قالب یک مجموعه ی کامل به بازار ارائه میشود که قابلیت تغییرپذیری خیلی زیادی ندارد و در موارد بحرانی و پیچیده حتی خود اتوماسیون اداری به صورت BPMS ارائه میشود. چراکه قابلیت ویژه ای برای پیاده سازی جزییات جدید بر روی سازمان دارد.

4.در نرم افزار اتوماسیون اداری قابلیت تحلیل و آنالیز محتوایی وجود ندارد و به صورت دقیق برای سازمان ارائه نمیدهد، اما نرم افزار BPMS میتواند با توجه به فعالیت محور بودنش تحلیل های موقعیتی ارائه دهد.

5.نرم افزار BPMS در واقع بخشی از یک سیستم نرم افزاری اداری است و میتوانیم بخش از یک کل حسابش کنیم.

6.BPMS در سیستم میتواند به طراحی و پیاده سازی و مدل سازی تمامی فرم های اداری و کسب و کاری بپردازد ولی سیستم اتوماسیون اداری این قابلیت را ندارد و دارای پیش فرض از قبل میباشد.

اتوماسیون اداری و BPMS

ویژگی نرم افرار اتوماسیون اداری و BPMS چیست؟

این نرم افزار ها باید علاوه بر اینکه دارای نسخه تحت وب هستند نسخه های ios و android  را نیز دارا باشند. در جهان امروز حضور همه جانبه ی افراد در موقعیت های مختلف دارای اهمیت ویژه ای هست.
دسترسی بر روی گوشی های موبایل به مراتب بیشتر است و در هر زمان گوشی های همراه با ما هستند و هر وقت نیاز به اطلاعات باشد میتوانند چک کنند.

<br/>

مدل سازی با زبان  BPMN نیز یکی از کارکردهای نرم افزار BPMS است. این نرم افزار دارای 5 مرحله میباشد که در یک سیکل قرار میگیرند. پنج مرحله ی این نرم افزار شامل طراحی، مدلسازی، اجرا، کنترل وبهینه سازی است. این سیکل میتواند بارها و بارها در فرایندهای متفاوت سازمانی تکرار شود و بدیهیست که این چرخه بسیار حائز اهمیت است.و در سیستم اتوماسیون اداری همچین چرخه ای به ای وضوح وجود دارد.

مسئله ی دیگری که وجود دارد پشتیبانی از زبان BPMN است. ممکن است نسخه های رایگان اپلیکیشن های BPMS در ابتدا برای سازمان بسیار جذاب باشند چرا که از نظر اقتصادی دارای صرفه هستند و مدیریت از استفاده ار نسخه های رایگان بسیار خوشحال میشود، در حالی که این نسخه های رایگان در اکثر مواقع پشتیبانی درستی از زبانی مثل BPMN نمیکنند و در زمان ها و موقعیت های استراتژیک و حیاتی سیستم سازمان را دچار بحران کرده و مدیریت را بسیار سخت میکنند.

پس بهتر است با هزینه ای مناسب اقدام به خریداری مناسب ترین BPMSبکنیم تا دچار مشکل نشویم و سیستم را در زمان های حیاتی و ویژه با بهترین عملکرد داشته باشیم.

اتوماسیون اداری و BPMS

سیستم آموزش این نرم افزار چگونه است؟

یادگیری کارکردن با این سیستم ها از جمله نرم افرار اتوماسیون اداری و BPMS کار سختی نیست. در واقع خیلی هم کار آسانی نیست. فقط نیاز به کمی دقت دارد. میتوانیم یادگیری استفاده از این نرم افزارها را با سرچ در گوگل بصورت رایگان پیدا کنیم و یاد بگیریم.

یوتیوب کردن نیز از دیگر راه های آموزش است، که با توجه به موقعیت کنونی جهانی با پیشرفت به سمت تکنولوژی میتواند گزینه ی بسیار مناسبی برای آموزش اکثریت مهارت ها باشد. استفاده کردن از ویدیوهای مخصوص خود شرکت های تولید کننده ی نیز میتواند بسیار مفید باشد.

همچنین در محیط کاری شرکت و سازمان از سوپروایزرها وهمکاران نیز میتوان آموزش گرفت و در همان محیط نیز آزمون و خطا کرد تا کاملا به تمام نرم افزار مسلط شد.

مزایای یادگیری نرم افزار اتوماسیون اداری و BPMS در چیست؟

از مهم ترین مزایای یادگیری این نرم افزارها قبل از ورود به حوزه ی کاری، باعث میشود رزومه ی بسیار قوی برای فرد بشود. چراکه آموزش این نرم افزار به افراد جدید قطعا بدون هزینه نخواهد بود و سازمان ها ترجیح میدهند از افرادی استفاده کنند که نحوه ی استفاده از این ابزارهای مدیریتی را بلد باشد و حتی تجربه داشته تا فردی که در اصطلاح صفر کیلومتر است و هیچ گونه اطلاعی نسبت به روش استفاده از آنها ندارد.

پس اگر میخواهید رزومه ی قوی تری داشته باشید سعی کنید پیش از درخواست کار ، آموزش ببینید و عملکرد این نرم افزارها را به به خوبی بلد باشید.

اتوماسیون اداری و BPMS

قیمت یادگیری این نرم افزار چه مقدار است؟

قیمت یادگیری در سایت ها و مراکز مختلف آموزش متفاوت است و بسته به نوع آموزش از صفر هزارتومان و بصورت رایگان شروع میشود تا قیمت های بالاتر. ویدیوهای آموزشی رایگان و با هزینه تا لوح های فشرده ی با قیمت مختلف.

اگر درون سازمانی آموزش ببینید هزینه ی آموزش توسط کارفرما و مدیریت سازمان یا شرکت پرداخت میشود.

 

شرکت دانش بنیان صنعتی پایاسافت با نام اختصاری “پایا” و با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه طراحی، تولید و ارائه راه حل های یکپارچه سازمانی تحت ویندوز و تحت وب برای کسب و کارهای مختلف داخلی و خارجی و به عنوان اولین ارائه دهنده نرم افزار یکپارچه مالی تحت وب کشور می باشد.

CafeSeo بازدید : 25 پنجشنبه 17 مهر 1399 نظرات (0)

نرم افزار CRM یا نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان ابزاریست که در کسب و کارها برای مدیریت قسمت های مختلف بکار میرود. این نرم افزاز توانایی یکپارچه سازی اطلاعات مشتریان را داراست و میتواند تمامی بخش های یک کسب و کار را  به یکدیگر ارتباط  دهد و اطلاعات موردنیاز هر قسمت را دراختیار کاربر قرار دهد.

این نرم افزار تمامی فرایندهای ارتباط با مشتری را مدیریت میکند و از مراحل ابتدایی کسب و کار که شامل بازاریابی فروش محصولات ،پروژه های انجام شده داخل شرکت ، روند تولید محصولات ،فروش و ارائه ی خدمات پشتیبانی بعد از فروش را شامل میشود.

نرم افزار CRM میتواند اطلاعات کامل هر مشتری را به کاربر مخصوص خود ارائه دهد. علاوه بر این میتواند تمامی اطلاعات تاریخچه ی کاری مشتری با شرکت یا کسب و کار را بصورت دقیق به کاربر بدهد.

اطلاعاتی مانند تاریخ معاملات،هزینه ها،مقدار خرید مشتری،نحوه ی پرداخت،چگونگی سفارش و تحویل محصول،زمان عقد قرارداد و روند خرید مشتری به صورت فصلی یا ماهیانه و یا سالیانه.این امر باعث ایجاد دید 360 درجه ای نسبت به مشتری و ارائه ی خدمات دقیق تر و شناخت کامل تر میشود و در نهایت میتواند میزان سود دهی به کسب و کار را تخمین بزند.

نرم افزار CRM


آموزش نرم افزار CRM

برای یادگیری نرم افزار CRM راه های مختلفی وجود دارد. از ویدیوهای آموزشی که بصورت رایگان در سایت های مختلف قرار داده شده است تا دوره ها و کلاس هایی که برای نرم افزارهای مختلف ارتباط با مشتری تهیه شده است. حتی گاهی یادگیری از یک همکار مسلط میتواند گزینه ی مناسبی برای آموزش باشد.

نرم افزار CRM

ویژگی های نرم افزارCRM

نرم افزار CRM باید دارای ویژگی هایی باشد که برای کاربر راحت و در دسترس باشد.

یکی از این ویژگی ها مدیریت تماس هاست به این صورت که بعد از تماس مشتری نرم افزار روند خرید و پیشرفت و تقاضای مشتریان را بتواند به صورت تاریخچه دربیاورد و در مواقع نیاز یادآوری کند.

در واقع کلیه ی اطلاعات مشتری پس از تماس اول را ذخیره و در مواردی که اطلاعات مشتری با شرایط محصول یکی بود، بتواند نیاز مشتری را تشخیص دهد و با برقراری ارتباط صحیح و موثر به مشتری مورد نظر محصول را ارائه کند.

با پیشرفت تکنولوژی در تمام زمینه ها،داشتن نرم افزاری که درتمام اماکن و نقاط قابل دسترس باشد و دسترسی راحت به آن داشته باشیم حائز اهمیت است.

نرم افزار CRM میتواند بر روی گوشی های هوشمند نصب شود و عملکرد یکسانی داشته باشد در نتیجه اکثر صاحبان کسب و کار میتوانند خیلی راحت به اطلاعات مشتریان در هر لحظه بر روی گوشی موبایل خود دسترسی داشته باشند و این امر بسیار مهمی در عصر تکنولوژی های پیشرفته محسوب میشود.

از دیگر ویژگی های مهم یک نرم افزار CRM قابلیت تحلیل است. اطلاعات ورودی مشتریان تا مادامی که نتواند ما را به نتیجه ی خاص آماری برساند بی فایده است. ما به تحلیل داده ها برای بررسی روند رشد و صعود و یا زیان و سقوط کسب و کار نیاز داریم،برای خدمت رسانی و تولید محصولات متناسب با نیاز مشتری به بازه های آماری خرید در فصول مختلف نیاز داریم و در کل ما نیازمند دانستن جزئیات بصورت طبقه بندی شده در قالب آمار و اعداد و ارقامیم تا بتوانیم با برنامه ریزی صحیح و قابل اجرا به روند رشد کسب و کار بپردازیم.

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری با توجه به اسمش باید بتواند مانند پزشک برای هر بیمار نسخه ی منحصربفرد بنویسد. ما با دانستن نیاز مشتری و علایق و سلایق و درخواست هایش به خدمات خصوصی و سفارش سازی شده برای هر مشتری میپردازیم تا بتوانیم نیازش را تامین کنیم.

ویژگی دیگری که خیلی برایمان اهمیت دارد سادگی نرم افزار CRM است. چراکه هرچقدر نرم افزار ساده تر باشد و بتوان بصورت آسان تری با آن ارتباط برقرار کرد کارمندان برای استفاده از آن اشتیاق بیشتری دارند و نتایج حاصل از استفاده از این نرم افزار نیز بهتر میشود چرا که با الگوهای ساده میشود ارتباط موثرتر برقرار کرد.

نرم افزار CRM

مزایای یادگیری نرم افزار CRM چیست؟

از مزایای یادگیری این نرم افزار که بسیار چشم گیر و دارای اهمیت است،افزایش میزان فروش،افزایش میزان بهره بری از روند تولید و فروش و تقویت قدرت خدمات پس از فروش میباشد.

برای فردی که دارای کسب و کار است یادگیری این نرم افزار باعث تسلط بیشتر و دید وسیع تر نسبت به تمام مراحل کسب و کارش میباشد. همچنین جذب نیروهای جدید و مشتریان بالقوه ای که میتوانند با استراتژی مخصوص به مشتریان بالفعل تبدیل شود و هر مشتری نرخ خرید تکرار شونده ی بیشتری داشته باشد.

تصمیم گیری با علم به آینده ی کسب و کار بصورت تحلیل داده ها و افزایش میزان اشتیاق پرسنل در اجرایی کردن امور مرتبط با کار نیز از مزایای یادگیری این نرم افزار است. افزایش سرعت تمام پروسه ها و اجرای پروتکل ها به آسانی قابل برنامه ریزی و انجام میشود.

نرم افزار CRM

بهترین محل برای تهیه ی نرم افزار CRM کجاست؟

افرادی که در فضای ابری نرم افزار ارائه میکنند میتوانند به عنوان فروشندگان نرم افزار CRM فعالیت کنند. همچنین برخی از تامین کنندگان نرم افزارهای مختلف،نرم افزارهای تحت وب و شرکت های مطرح در سطح جهانی نیز این نرم افزار را تولید میکنند.

کمپانی نرم افزاری مانند ماکروسافت که نسخه های زبان انگلیسی تولید میکند و تعدادی شرکت داخلی به صورت انحصاری و یا غیر انحصاری این محصول را ارائه میدهند و با توجه به نیاز کسب و کار هر فرد لازم است تا بصورت اختصاصی ویژگی های محصول شرکت های مختلف را بررسی کرده و متناسب با نیازش یکی از محصولات را انتخاب کند.

نرم افزار CRM

قیمت نرم افزار CRM چه مقدار است؟

قیمت این نرم افزار با توجه به ویژگی های سیستمی که برای کسب و کار خود میخواهیم اجرا کنیم متفاوت است. اینکه میخواهیم در کدام در کدام بخش از بازاریابی تا فروش و خدمات پس از فروش،بررسی فعالیت ها و مدیریت آنها مانور بیشتری بدهیم قیمت ها با تغییر روبرو میشوند.

 

شرکت دانش بنیان صنعتی پایاسافت با نام اختصاری “پایا” و با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه طراحی، تولید و ارائه راه حل های یکپارچه سازمانی تحت ویندوز و تحت وب برای کسب و کارهای مختلف داخلی و خارجی و به عنوان اولین ارائه دهنده نرم افزار یکپارچه مالی تحت وب کشور می باشد.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 473
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 42
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 104
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 273
  • بازدید ماه : 587
  • بازدید سال : 7,611
  • بازدید کلی : 31,055