loading...
راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف
CafeSeo بازدید : 44 پنجشنبه 10 مهر 1399 نظرات (0)

اندازه کانتینر 20 فوت

کانتینر 20 فوتی یکی از پرکاربردترین سازه­ها در صنعت حمل و نقل زمینی و دریایی است. دلیل استفاده گسترده از این سازه­ها به اندازه مناسب آنها برای جابجایی بازمی­گردد. البته استفاده از این کانتینرها تنها محدود به جابجایی انواع کالا نیست. بلکه در زمینه راه­ اندازی مکان­های فروشگاهی، خدماتی و مسکونی نیز کاربرد دارند. این مقاله به بررسی اندازه کانتینر 20 فوت ، حجم، قیمت و نحوه خرید آنها اختصاص داده شده است. برای اطلاع از این موضوعات تا پایان همراه ما باشید.

یک نکته مهم در رابطه با اندازه کانتینر 20 فوت

کانتینر نوعی محفظه یا سازه فولادی است که برای اهداف مختلف طراحی و تولید می­شود. از جمله کاربردهای کانتینرها می­توان به ایجاد فضای مسکونی، فروشگاهی و خدماتی اشاره کرد. اما مهم­ترین کاربرد این سازه­ها مربوط به حمل و نقل انواع کالا از طریق دریا یا خشکی (ماشین و قطار) است.

مزایای استفاده از کانتینرها در صنعت حمل و نقل شامل افزایش سرعت بارگیری، افزایش سرعت تخلیه، کاهش هزینه حمل، کاهش خسارت (ناشی از سرقت، حوادث طبیعی و خرابی) و … می­باشد. کانتینرها بر اساس استانداردهای جهانی و در ابعاد مختلفی تولید می­شوند. شرط ورود سازه­های مذکور به تجارت بین الملل نیز رعایت همین استانداردها است.

سازمان جهانی حمل و نقل در سال 1947 و با هدف استاندارد سازی جابجایی کالا در سراسر جهان تشکیل شد. شرکت­های متقاضی کار در زمینه طراحی و ساخت انواع کانتینر، قبل از شروع فعالیت ملزم به دریافت مجوز از این سازمان هستند.

علاوه بر این رعایت اصول فنی، امنیتی و استفاده از مواد اولیه باکیفیت در ساخت اهمیت بسیاری دارد. رعایت این نکات منجر به صدور پروانه تولید یا برگ سبز برای کانتینر می­شود. این برگه که حاوی اطلاعاتی از قبیل ابعاد، استانداردهای اخذ شده، سال تولید، تاریخ انقضای پروانه و … است.

اندازه کانتینر 20 فوت بر حسب متر

اندازه کانتینر 20 فوت - vilaconexe.ir

شاخص­ترین اندازه­ کانتینرهای تولیدی شامل 10، 20، 40 و 45 فوت است. کانتینرهای 20 فوتی از جنس فولاد و با ضخامت 3 میلیمتر طراحی می­شوند. این کانتینرها به واسطه طول مناسب خود (6 متر) به راحتی روی ماشین­های بارکش مثل ترلی سوار شده و از لحاظ عرض یا ارتفاع نیز مشکلی ایجاد نمی­کند. به همین دلیل در بسیاری از موارد، جابجایی­ کالا با کمک آنها انجام می­شود. اندازه کانتینر 20 فوت برای بخش داخلی و خارجی به شرح زیر می­باشد:

  • طول داخلی: 710/5 متر
  • عرض داخلی: 352/2 متر
  • ارتفاع داخلی: 385/2 متر
  • طول خارجی: 058/6 متر
  • عرض خارجی: 438/2 متر
  • ارتفاع خارجی: 591/2 متر
  • عرض درب: 343/2 متر
  • ارتفاع درب: 280/2 متر

وزن خالص کانتینر 20 فوت 2200 کیلوگرم است و توانایی گنجایش حداکثر 28200 کیلوگرم بار را دارا می­باشد. البته ابعاد عنوان شده برای همه کانتینرهای 20 فوت یکسان نیست. این سازه­ها بر اساس نوع کاربری به انواع مختلفی تقسیم می­شوند؛ به عنوان مثال می­توان به یخچالی، روباز، پهلوباز، تهویه­دار و … اشاره کرد. در هر یک از این موارد احتمال تغییرات جزئی (در حد چند سانتی­متر) در اندازه کانتینر 20 فوت وجود دارد.

برای نمونه می­توان به ابعاد کانتینر یخچالی 20 فوت اشاره کرد. در این محصولات طول داخلی معادل 42/5 متر است. عرض داخلی و ارتفاع داخلی نیز به ترتیب معادل 34/2 و 39/2 متر می­باشد. در نتیجه میزان حجم داخلی این کانتینرها با مقداری کاهش به 3/28 مترمکعب می­رسد. همچنین حداکثر گنجایش بار این کانتینرها معادل 20800 کیلوگرم است.

بهترین قیمت کانتینر 20 فوت

قیمت کانتینر 20 فوت به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. نوع کاربری، نوع شرکت سازنده، کشور تولید کننده، کیفیت مواد اولیه و سال تولید از جمله موارد تاثیرگذار در قیمت کانتینر 20 فوت به شمار می­روند.

قیمت این کانتیرها در حالت معمولی بین 10.500.000 الی 16.500.000 تومان متغیر است. اما این مبلغ در صورت سفارش تجهیزات اضافی از سوی مشتری افزایش پیدا می­کند. به همین دلیل لازم است قبل از هر اقدامی با کارشناسان فروش محصول مشورت کرده و در رابطه با قیمت نهایی استعلام شود.

هنچنین برای دستیابی به کانتینرهای 20 فوتی با قیمت مناسب­تر می­توان از نمونه­های دست دوم موجود در بازار استفاده کرد. البته در این صورت باید میزان فرسودگی بدنه و سلامت تجهیزات زیر نظر یک کارشناس خبره به دقت بررسی و کنترل شود.

محل خرید کانتینر 20 فوت

مجموعه­ های مختلفی در رابطه با تولید انواع کانتینر از جمله مدل­های 20 فوتی فعالیت می­کنند. برخی از تولیدکنندگان خدمات خود را تنها به صورت حضوری به مشتریان ارائه می­کنند.

برخی دیگر با هدف افزایش رضایت مشتریان فروش آنلاین را نیز به خدمات خود اضافه کرده­اند. محصولات ارائه شده در این مجموعه ­ها شامل نمونه­ های وارداتی از سایر کشورها یا محصولات تولید داخل است.

ویلا کانکس یکی از مجموعه فعال و برتر در زمینه طراحی و تولید انواع کانتینر به شمار می­رود. در صورت نیاز به کانتینر 20 فوت تنها کافی است درخواست خود را به شکل آنلاین ثبت کنید. کارشناسان مجموعه در کوتاه­ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شما را در راستای یک خرید مطلوب و مقرون ­به­ صرفه یاری می­کنند.  

سخن پایانی

ما در این مقاله به ابعاد استاندارد، حجم و نحوه قیمت­گذاری کانتینرهای 20 فوتی پرداختیم. این کانتینرها به دلیل داشتن اندازه­ مناسب از لحاظ طول، عرض و ارتفاع در زمینه حمل و نقل زمینی با قطار یا تریلی کاربرد فراوان دارند.

حمل و نقل دریایی انواع کالا، ایجاد مکان مسکونی، خدماتی یا فروشگاهی نیز از دیگر کاربردهای آنها به شمار می­رود. اندازه کانتینر 20 فوت و سایر مدل ها از قبیل 30، 40 یا 45 فوتی توسط سازمان جهانی حمل و نقل تعیین شده و تمامی تولیدکنندگان در سراسر جهان ملزم به رعایت آنها هستند.

CafeSeo بازدید : 20 پنجشنبه 10 مهر 1399 نظرات (0)

کانتینر 20فوت و انواع آن

کانتینرها بر اساس ابعاد، ظرفیت حجمی و وزنی به انواع مختلفی تقسیم می­شوند. کانتینر 20فوت یکی از رایج­ترین و پرکاربردترین مدل­های این سازه­ فلزی است. حمل و نقل بسیاری از کالاها از طریق کشتی یا قطار به کمک این کانتینرها انجام می­شود. مواد خوراکی، دارویی، شیمیایی، فلزات، خودرو و … از جمله این کالاها به شمار می­روند. این مقاله به بررسی مشخصات دقیق­تر کانتینرهای 20فوتی اختصاص داده شده است.

قیمت کانتینر 20 فوت

قیمت کانتینر 20فوت و انواع آن بر اساس پارامترهای مختلفی تعیین می­شود. کشور سازنده، شرکت تولیدکننده، استاندارهای درج شده روی محصول و سال تولید از جمله این پارامترها به شمار می­روند.

به طور معمول خرید کانتینرهای 20 فوتی هزینه­ای 4.500.000 الی 8.000.000 تومانی را در برمی­گیرد. البته هزینه تمام شده این کانتینرها در صورت خرید تولیدات شرکت­های خارجی بیشتر است.

دلیل این موضوع را می­توان به نوسانات قیمت ارز نسبت داد. البته در صورت داشتن محدودیت مالی و تلاش برای یک خرید مقرون به صرفه­ تر می­توان از نمونه­های دست دوم موجود در بازار استفاده کرد.

وزن کانتینر 20فوت

وزن کانتینرهای 20فوتی معادل 8/1 تن است. لازم به ذکر است که این سازه حداکثر 5/17 تن کالا را در خود جای می­دهد. البته در برخی محصولات، حداکثر ظرفیت بار این سازه­ها 5/21 تن درج شده است.

 

ابعاد کانتینر 20فوت

ابعاد کانتینرهای 20فوت به شرح زیر است:

  • طول خارجی: 6 متر
  • طول داخلی: 9/5 متر
  • عرض خارجی: 4/2 متر
  • عرض داخلی: 35/2 متر
  • ارتفاع خارجی: 75/2 متر
  • ارتفاع داخلی: 39/2 متر

بر اساس داده­های فوق حجم این کانتینر معادل 2/33 متر مکعب است.

کانتینر 20 فوت DC

همانطور که از نام کانتینر 20فوت خشک یا DC (Dry Container) برمی­آید، برای حمل و نقل کالاهای خشک به کار گرفته می­شود.

این مدل به همراه انواع کانتینرهای GP (General Purpose) برای عموم کالاها مورد استفاده قرار می­گیرند. معمولاً 80 درصد کانتینرهای مورد استفاده در این دو مدل، ابعاد 20 یا 60 فوتی دارند.

انواع کانتینر 20فوت

کانتینرهای 20 فوت بر اساس نوع کاربری به انواع مختلفی از جمله خشک، یخچالی، پهلوباز، روباز، عایق­بندی شده، تهویه­ دار، حرارتی، مخزن­دار و … تقسیم می­شوند.

در کانتینرهای پهلوباز، بخش کناری شامل یک یا چند درب بزرگ تاشو است تا بارگیری را آسان­ و سریع­تر کند. نوع روباز نیز برای حمل و نقل کالاهای خشک از قبیل شن و ماسه مورد استفاده قرار می­گیرد. البته در صورت نیاز می­توان روی این کانتینرها را با پارچه مخصوص پوشاند.

در کانتینر عایق­بندی شده، بدنه در مقابل خروج هوای سرد و ورود گرما محافظت می­شود. مدل­های حرارتی در کنار عایق­بندی بدنه به موتور گرم­کننده نیز مجهز می­باشند.

کانتینر مخزنی دارای مخزن یک یا چند جداره است. جابجایی مایعات و گازهای خطرناک به کمک این کانتینرها انجام می شود.

کانتینرهای 20فوتی از لحاظ نوع کالای حمل شده نیز تقسیم­بندی می­شوند؛ به عنوان مثال می­توان به کانتینر مخصوص حمل احشام یا خودرو اشاره کرد.

از امکانات کانتینر حمل احشام می­توان به دریچه نظافت در پایین، محفظه آب و غذا و سیستم تهویه هوا اشاره کرد. البته کانتینر 20 فوت به دلیل طول کم، تنها گنجایش حمل یک خودرو را داشته و برای حمل تعداد بیشتر مناسب نیست.

کانتینر 20فوت یخچالی

کانتینرهای یخچال­دار با هدف کمک به تجارت بین­المللی مواد غذایی و حفظ کیفیت آنها در حد مطلوب طراحی و تولید شده­اند. این کانتینرها برای حمل و نقل مواد فاسد شدنی از قبیل گوشت، میوه، سبزیجات و دارو کاربرد دارند.

ویژگی مهم سازه­های فوق، داشتن سیستم تهویه هوا از پایین است که هوای سرد کف را به سمت بالا هدایت می­کند. به این ترتیب خطر سرمازدگی محصولات موجود در کانتینر به صفر می­رسد. این سیستم قادر به سرد کردن یک ساعته 260 متر مکعب هوا و جابجایی آن است.

همچنین فیلترهای مناسبی در این کانتینرها برای کنترل رطوبت تعبیه شده است. از دیگر امکانات کانتینرهای یخچال­دار می­توان به سیستم ردیاب آنلاین کالا و سیستم هشداردهنده (برای تغییرات دمایی فضا) اشاره کرد.

کانتینر یخچالی علاوه بر امکانات فوق باید به ژنراتور برق نیز مجهز باشند تا در زمان قطعی جریان برق مشکلی برای مواد غذایی رخ ندهد. ابعاد کانتینر یخچال دار 20 فوت به شرح زیر است:

  • طول داخلی: 42/5 متر
  • عرض داخلی: 34/2 متر
  • ارتفاع داخلی: 39/2 متر
  • محیط داخلی: 3/28 مترمکعب
  • حداکثر ظرفیت بار: 800/20 کیلوگرم

 

کانتینر 20 و 40 فوت

کانتینرها معمولاً در ابعاد 10، 20، 40 و 40 High Cube (ارتفاع زیاد) تولید و روانه بازار می­شوند. کانتینتر 20 و 40 فوت بیش از سایرین در صنعت حمل و نقل کاربرد دارند. از مزایای این کانتینرها می­توان موارد زیر را برشمرد:

  • جابجایی راحت کالا
  • شمارش راحت کالا
  • سهولت در بارگیری یا تخلیه
  • مقاوم در برابر نفوذ برف و باران
  • محافظت از کالا در برابر سرقت
  • محافظت از کالا در برابر حوادث طبیعی
  • محافظت از کالا در برابر تابش نور خورشید
  سخن پایانی

ما در این مقاله به بررسی مشخصات کانتینر 20فوت پرداختیم. این سازه علاوه بر صنعت حمل و نقل دریایی و زمینی به عنوان مکان مسکونی، خدماتی و فروشاهی نیز کاربرد دارد.

بر اساس نوع کاربری انواع مختلفی از این کانتینرها به صورت عایق­دار، حرارتی، یخچال­دار، روباز، پهلوباز، تهویه­دار و … طراحی و تولید شده است.

بهتر است افرادی که تصمیم به خرید کانتینر 20 فوت دارند قبل از خرید در مورد انواع کانتینر 20 فوتی تحقیق و بررسی کنند.

 

ویلا کانکس یکی از مجموعه فعال و برتر در زمینه طراحی و تولید انواع کانتینر به شمار می­رود. در صورت نیاز به کانتینر 20 فوت تنها کافی است درخواست خود را به شکل آنلاین ثبت کنید. کارشناسان مجموعه در کوتاه­ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شما را در راستای یک خرید مطلوب و مقرون ­به­ صرفه یاری می­کنند.  

CafeSeo بازدید : 19 پنجشنبه 10 مهر 1399 نظرات (0)

کانتینر چیست؟

کانتینر ها ابزارهای انتقال کالا به شمار می­آیند که از آن­ها در سیستم حمل و نقل جهانی بهره گرفته می­شود. این محصولات از گنجایش و ظرفیت قابل توجه، مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی مختلف و همچنین نفوذ­ناپذیری در برابر آب برخوردار هستند.

به همین دلیل است که از آن­ها بیشتر برای حمل و نقل دریایی استفاده می­شود.  در این مقاله به بررسی انواع کانتینر می‌پردازیم.

مشخصات کانتینر

کانتینر - vilaconexe.ir

کانتینر به یک مجموعه فضای امن و مستحکم اطلاق می­شود که از بدنه فلزی، متناسب با اندازه ­های استاندارد جهانی برخوردار است.

از کانتینرها جهت بارگیری کالاها و اجناس متنوع و منتقل کردن آن­ها به سرتاسر جهان بهره گرفته می­شود.

این جابه جایی و انتقال کالاها توسط انواع کانتینرها می­تواند به وسیله هواپیما، قطار و یا کشتی صورت بگیرد.

در گذشته کارخانه­دارها و صاحبان کسب و کارهای مختلف برای انتقال دادن محصولات خود با مشکلات متعددی رو به رو می­شدند.

کالاها در مسیر خود از امنیت لازم برخوردار نبودند و هیچ تضمینی برای منتقل شدن و رسیدن آن­ها به مقصد، بدون هیچ کم و کاستی وجود نداشت.

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از کانتینرها تمامی این مشکلات در صنعت بارگیری و حمل و نقل کالا رفع شده است.

پیشرفت علم و تکنولوژی باعث به وجود آمدن تغییرات بسیار زیادی در کاربرد و اهداف کانتینرها شده است.

به همین دلیل امروزه به شکل گسترده­ و کاربردی­تری از این محصولات بهره گرفته می­شود و در کشتیرانی و حمل ­و نقل­های دریایی استفاده بیشتری دارد.

ویژگی­های اساسی انواع کانتینرها

از ویژگی­ها و خصوصیات منحصر به فرد کانتینرها می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برخورداری از استحکام و امنیت مورد نیاز
  • بارگیری کالا و تخلیه آن­ها را به صورت مناسب و سریع انجام می­دهند.
  • طراحی و ساخت آن متناسب با جایگاه مورد استفاده صورت گرفته است.
  • بین گنجایش کانتینر و کالا و محصولات ارسالی هماهنگی قابل قبولی وجود دارد.

همچنین طراحی و ساخت آن­ها متناسب با کالاهای بارگیری شده است. این امر بدین معنی است که برای کالاها و محصولات فاسد شدنی می­توان از کانتینرهای دارای تجهیزات و سیستم­های خنک کننده استفاده کرد.

یا برای کالاهایی که دارای شکل، اندازه و شرایط نگهداری خاص هستند از کانتینرهای مناسب با محموله استفاده کرد.

معرفی انواع کانتینر

در صنعت حمل و نقل نسبت به شرایط مورد استفاده، انواع مختلفی از کانتینرها مورد استفاده قرار می­گیرند. انواع کانتینر عبارتند از:

  1. کانتینرهای 20 فوت

در صنعت حمل و نقل از این نوع کانتینرها برای انبار کردن کالا و اجناس متنوع استفاده می­شود. از ویژگی­های کانتینر 20 فوت می­توان به ابعاد مناسب،  امکانات ضد سرقت و همچنین محافظت مناسب از محصولات بارگیری شده اشاره کرد.

از این نوع کانتینر می­توان به عنوان کیوسک­های خدماتی، فروشگاه و یا سازه­های مسکونی استفاده کرد.

  1. کانتینرهای 40 فوت

یکی دیگر از انواع کانتینر، کانتینر 40 است. این کانتینر از ابعاد استاندارد و فضای مناسبی جهت بارگیری بهینه محصولات برخوردار است. به همین دلیل کانتینر 40 از فروش بسیار بالایی برخوردار است و از آن برای حمل و نقل­های دریایی، زمینی و هوایی بهره گرفته می­شود.

ازدیگر  ویژگی­های این محصول می­توان به برخورداری از فضای قابل ملاحظه در مقایسه با سایر کانتینرها اشاره کرد. این ویژگی امکان بارگذاری کامل و یکپارچه محصولات را فراهم می­کند. بر این اساس عمل بارگذاری و سوار شدن بر روی جرثقیل و سرعت انتقال نیز کاهش قابل ملاحظه­ای می­یابد.

  1. کانتینرهای سرباز

کانتینر سرباز که با نام روباز نیز شناخته می­شود از دیگر انواع کانتینر به شمار می­آید. این کانتینر بدون سقف است و در هنگام استفاده از آن برای پوشیدن محصولات بارگیری شده از یک پارچه برزنتی استفاده می­شود.

از کانتینر سرباز بیشتر برای حمل و نقل کالاهایی که ارتفاع زیادی و بلندی دارند استفاده می­شود.

  1. کانتینرهای تانکری

کانتینتر تانکری برای حمل و نقل مایعات استفاده می‌شود. این کانتینرها شرایط مناسب برای حمل و نقل مایعات به دورترین مناطق را هم امکان پذیر می‌کنند. کانتینر تانکری در ابعاد مختلفی ساخته و در بازار عرضه می‌شود.

  1. کانتینرهای یخچالی

کانتینر یخچالی با سیستم­های خنک کننده قوی مجهز شده است و از آن برای بارگیری و جا به جایی محصولات فاسد شدنی استفاده می­شود.

 

قیمت انواع کانتینر

قیمت کانتینر به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. نوع، جنس، سال تولید و  اندازه کانتینر از مهم‌ترین موارد تاثیر گذار در قیمت هستند. برای استعلام قیمت به روز می‌توانید با فروشگاه‌های عرضه کننده انواع کانکس و کانتینر تماس بگیرید.

کانتینر - vilaconexe.ir

کانتینر – vilaconexe.ir

  1. کانتینرهای عایق­دار

از دیگر انواع کانتینر می­توان کانتینر عایق­دار را نام برد که از عایق­بندی مستحکم و استانداردی در مقابل آب، طوفان و … برخوردار است.

در برخی کشورها که اقتصاد آن­ها بیشتر بر حمل­ و نقل­های دریایی متکی است، نیاز به این کانتینرها بیشتر مشاهده می­شود.

دلیل این امر سازگاری مناسب کانتینر عایق­دار با شرایط محیطی دریا است.

  1. کانتینرهای حمل و نقل گاز

طراحی و ساخت کانتینر حمل و نقل گازبه گونه­ای صورت گرفته است تا بتواند فشار بالا را تحمل کند و دارای امنیت لازم باشد.

  1. کانتینرهای تهویه­ دار

ازکانتینر تهویه دار یا کافی کانتینر برای حمل نقل مواد غذایی نظیر میوه­ها و سبزیجات (که نیاز به محیطی خنک و مطبوع دارند) استفاده می شود.

  1. کانتینرهای مسکونی

کاننترهای مسکونی یکی دیگر از انواع کانتینر است. این کانتینرها در واقع همان کانتینرهای 20 و 40 فوت هستند که از آن­ها در حمل و نقل­های دریایی و زمینی بهره گرفته می­شود.

بعد از تمام شدن اعتبار برگ سبز کانتینرهای 20 و 40 فوت، کاربری آن­ها تغییر می­کند. بر این اساس با ایجاد تغییراتی در ساختار و دکوراسیون داخل آن­ها، از این کانتینرها به عنوان کانتینرهای مسکونی و ویلایی استفاده می­شود.

کانتینر دست دوم

کانتینرهای دست دوم نیز مانند کانتینرهای نو از تنوع بالایی برخوردار هستند. کانتینرها معمولا در تمامی انواع و ابعاد خود به عنوان دست دوم به فروش می­رسند که از جمله آن­ها می­توان به  10،20،40 و 45 فوت، یخچالی و … اشاره کرد.

از محبوب­ترین انواع کانتینر دست دوم که به فروش می­رسد می­توان به کانتینرهای 40 فوت و یخچالی اشاره کرد. این کانتینرها معمولا با ویژگی­های زیر عرضه می­شوند که عبارت­انداز:

  • برخورداری از کمترین تفاوت کیفی در مقایسه با کانتینرهای نو
  • کیفیت بالا و عاری از هر گونه زنگ­زدگی، درز و سوراخ ( که مانع از ورود و نفوذ آب و باران در داخل کانتینر می­شود)
  • آب­بندی شده به وسیله استفاده از مناسب­ترین عایق­ ها

 

ویلا کانکس یکی از مجموعه فعال و برتر در زمینه طراحی و تولید انواع کانتینر به شمار می­رود. در صورت نیاز به کانتینر 20 فوت تنها کافی است درخواست خود را به شکل آنلاین ثبت کنید. کارشناسان مجموعه در کوتاه­ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شما را در راستای یک خرید مطلوب و مقرون ­به­ صرفه یاری می­کنند.  

CafeSeo بازدید : 32 چهارشنبه 02 مهر 1399 نظرات (0)

کشورمان ایران از زیبایی خاص خدادادی برخوردار است و دارای جاذبه های توریستی است. هر ساله تعداد زیادی توریست به کشورمان سفر میکنند و همه ی این زیبایی ها را از نزدیک مشاهده میکنند.

پس باید اقدامات لازم در زمینه ی جذب توریست را انجام دهیم. یکی از کارهای که هنگام وارد شدن توریست به کشورمان باید انجام دهیم برنامه ریزی دقیق برای گشت و گذار و بازدید از مناطق دیدنی است.

کرایه اتوبوس توریستی همراه با راننده ماهری که در این زمینه تجربه کافی دارد میتواند تا حد زیادی به صنعت گردشگری و توریست کمک کند.

شرایط کرایه اتوبوس توریستی

برای کرایه اتوبوس توریستی باید چندین فاکتور را در نظر گرفت، ابتدا باید این نکته را مد نظر قرار داد که توریست هایی که مهمان ما هستند باید در آسایش و راحتی باشند و با خاطره ی خوشی کشور ما را ترک کنند، به همین منظور باید اتوبوس هایی که امکانات رفاهی مناسب دارند را اجاره کرد.

کرایه اتوبوس توریستی باید بر اساس تعداد توریست ها باشد، برای مثال اگر تعداد توریست ها بین ۲۳ تا ۲۵ نفر باشند میتوان یک مینی بوس وی آی پی بسیار شیک و لوکس اجاره کرد. اما اگر تعداد آن ها بیش از ۴۰ نفر بود چاره ی کار کرایه اتوبوس توریستی است.

مدت زمان سفر و مسافت نیز مهم است، هرچقدر مسافت و مدت زمان سفر طولانی تر باشد هزینه کرایه اتوبوس توریستی نیز بیشتر میشود.

همچنین اگر مدت زمان رسیدن به مقصد بیش از ۱۰ ساعت باشد باید راننده ی کمکی نیز راننده اتوبوس توریستی را همراهی کند، زیرا راننده نمی تواند بیش از ۱۰ ساعت رانندگی کند و ممکن است خستگی و خواب آلودگی راننده باعث بروز حوادث جبران ناپذیر شود.

مقایسه اتوبوس معمولی و اتوبوس توریستی

به طور کلی اتوبوس ها به دو دسته ساده و وی آی پی (توریستی) تقسیم میشوند و تفاوت های زیادی با هم دارند که به آن ها میپردازیم و در مورد کرایه اتوبوس توریستی نیز توضیحاتی ارائه خواهیم داد.

اتوبوس های معمولی اغلب برای مسافت های کوتاه درون شهری و سرویس  ایاب و ذهاب مناسب هستند زیرا تعداد بالای صندلی های این اتوبوس ها مناسب جابجایی تعداد زیادی مسافر است، تقریبا ۴۰ تا ۵۰ ( یعنی دو صندلی در هر ستون و ۴ صندلی در هر ردیف)صندلی دارند و به طبع بالا بودن تعداد صندلی یعنی کاهش فضا برای استراحت و آسایش.

البته این اتوبوس ها نیز مجهز به سیستم های سرمایشی و گرمایشی و دو مانیتور در ابتدا و وسط، سیستم پخش صوتی هستند.

اتوبوس های توریستی بین ۲۵ تا ۳۲ صندلی دارند و صندلی های این نوع اتوبوس ها بزرگتر و جا دار تر هستند و فضای کافی برای خوابیدن به پشت تا زاویه ۱۴۰ درجه دارند، به همین دلیل است که کرایه اتوبوس توریستی آسایش و راحتی مسافران را به دنبال دارد.همچنین مجهز به سیستم تهویه پیشرفته و سیستم گرمایشی و سرمایشی هستند.

در این نوع اتوبوس ها درپشت هر صندلی یک مانیتور جداگانه و شارژر تعبیه شده است. به طبع هزینه کرایه اتوبوس توریستی بیشتر از اتوبوس معمولی است اما نه به این معنی که هزینه سفر با این اتوبوس ها غیر منطقی است. به طور کلی مسافرت با اتوبوس نسبت به سایر وسایل حمل و نقل عمومی کم هزینه تر و ایمن تر است.

 

 

اجاره اتوبوس توریستی

 

نحوه کرایه اتوبوس توریستی

امروزه معمولا شرکت هایی که در زمینه ی اجاره خودرو فعالیت میکنند سایت دارند که میتوان با مراجعه به این سایت و با ثبت اطلاعاتی همچون تاریخ سفر، مدت زمان سفر، اجاره اتوبوس برای یک مسیر یا دو مسیر یا در اختیار، خودرو با حضور راننده یا بدون حضور راننده و … نسبت به کرایه اتوبوس توریستنی اقدام کنید و هزینه ی سفر را نیز برآورد کنید.

مدارک لازم برای کرایه اتوبوس توریستی

برای کرایه اتوبوس توریستی باید مدرک شناسایی معتبر مثل کارت ملی را به شرکت ارائه دهید؛

داشتن گواهینامه جمهوری اسلامی ایران با حداقل ۶ ماه اعتبار،

فرد متقاضی باید بین ۲۰ تا ۷۰ سال سن داشته باشد،

پرداخت کل کرایه اتوبوس توریستی هنگام تحویل خودرو،

همچنین فرد متقاضی باید مقداری پول یا چک را به عنوان ودیعه به شرکت تحویل دهد، مبلغ ودیعه برای هر خودرو متفاوت است؛ کل مبلغ پس از تحویل خودرو به شرکت به متقاضی باز گردانده میشود.

ارائه مدارکی که دال بر اشتغال متقاضی یا محل سکونت باشد ضروری است، مدارکی مثل فیش حقوقی یا جواز کسب، دفترچه تامین اجتماعی، اجاره نامه مغازه و …

و هر مدرکی که نشان دهد شما شاغل هستنید نه صرفا کارمند.برای اجاره انواع اتوبوس و مینی بوس میتوانید به شرکت معتبر دریان سفر امید مراجعه کنید.

این شرکت آماده خدمات رسانی در زمینه ی  اجاره انواع  خودرو سواری و اتوبوس، تامین خودروهای تشریفاتی، سرویس ایاب و ذهاب، کرایه اتوبوس توریستی و … می باشد.

CafeSeo بازدید : 27 چهارشنبه 02 مهر 1399 نظرات (0)

شرایط اجاره اتوبوس چیست؟

در این مطلب میخواهیم هر آنچه که باید درمورد کرایه خودرو اتوبوس بدانیم را با هم مرور کنیم. لطفا تا پایان مطلب را مطالعه کنید زیرا سعی کرده ایم با ارائه اطلاعات مفید در زمینه ی اجاره خودرو اتوبوس شما را یاری کنیم.

در ابتدا باید بگوییم که اتوبوس از دیرباز تا به امروز از محبوب ترین خودرو های حمل و نقل عمومی بوده است به خصوص در ایران، زیرا این خودرو گروهی کم هزینه و ایمن می باشد و این امکان را فراهم میکند و همچنین ظرفیت بالایی نیز دارد که این ویژگی برای مسافرت های دسته جمعی و خانوادگی بسیار مهم است.

در ادامه با مزایای اجاره خودرو اتوبوس و شرایط اجاره خودرو اتوبوس بیشتر آشنا میشویم.

خودرو اتوبوس انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن ها امکانات و ظرفیت های گوناگونی دارند و برای مسافرت های کوتاه درون شهری، مسافرت های بین شهری، سفر های تحقیقاتی، اردو های مدارس، توریستی و گردشگری، سرویس های مدارس و کارخانجات مناسب هستند.

ابتدا برای اجاره خودرو اتوبوس باید تعداد افراد را مشخص کنید. نوع سفر، مدت زمان و مسافت نیز در انتخاب اتوبوس اجاره ای تاثیر میگذارند و هزینه های متفاوتی نیز دارند.

اجاره خودرو اتوبوس میتواند به همراه راننده باشد یا بدون حضور راننده، میتواند برای یک مسیر باشد یا دو مسیر رفت و برگشت یا در اختیار باشد. همچنین میتوانید قیمت اجاره خودرو اتوبوس را به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه پرداخت کنید.

اگر تعداد افراد کمتر از ۲۵ نفر می باشد میتوانید از مینی بوس های وی آی پی که امکانات رفاهی بسیاری دارند استفاده کنید اما برای سفر های دسته جمعی چند روزه مناسب ترین خودرو اتوبوس اسکانیا ۴۴ نفره است زیرا با توجه به ظرفیت بالایی که دارد امکاناتش نیز مناسب هستند و آسایش و ایمنی مسافران را تامین میکند.

اجاره خودرو اتوبوس

اجاره خودرو اتوبوس به صورت روزانه

معمولا خودرو های اتوبوس را به صورت روزانه برای رفتن به قبرستان ها یا اردوی مدارس و سفر های کوتاه درون شهری اجاره میکنند.

زیرا شلوغی و عدم جای پارک مناسب همواره دغدغه بازماندگان متوفی بوده استو صاحب عزا میخواهد مراسم عزداری آبرومندانه برگزار شود پس بهترین انتخاب اجاره خودرو اتوبوس است تا هم از بار ترافیکی کاسته شود و هم مشکل کمبود جای پارک حل شود.

برای اجاره خودرو اتوبوس باید از یک روز قبل آن را رزرو کنید و ساعت دقیق حرکت و مبدا و مقصد را مشخص کنید. در صورتی که اتوبوس را برای ایاب و ذهاب به بهشت زهرا رزرو نموده اید میتوانید درخواست  کنید از مهمانان در داخل اتوبوس پذیرایی نیز بشود.

بعد اجاره خودرو اتوبوس هماهنگی های لازم را با راننده انجام دهید و حتما شماره راننده را یادداشت کنید.

یک سوم هزینه ی اجاره خودرو اتوبوس به صورت روزانه در هنگام رزرو دریافت میشود و بقیه ی مبلغ نیز بعد از پایان مراسم دریافت میشود.

مقایسه اتوبوس های معمولی با vip

اتوبوس های معمولی اغلب برای مسافت های کوتاه مورد استفاده قرار میگیرند زیرا تعداد صندلی های این نوع اتوبوس ۴۰ تا ۵۰ است و بیشتر از مدل نیمه وی آی پی و وی آی پی است.

فضای بین صندلی ها کم است و مناسب برای مسافت های کوتاه است و نمی توان از این اتوبوس ها انتظار راحتی چندانی داشت زیرا در هر ستون دو صندلی قرار داده شده و یعنی در هر ردیف ۴ صندلی.

اتوبوس های نیمه وی آی پی نه به راحتی اتوبوس های لوکس و وی آی پی هستند و نه مانند اتوبوس های معمولی تراکم صندلی هایشان بالاست، در واقع این نوع اتوبوس ها حد واسط بین دو نوع اتوبوس دیگر هستند.

نحوه ی چیدمان صندلی این اتوبوس ها به گونه ای است که یک ستون دو صندلی را در خود جای داده و یک ستون تنها یک ردیف و با ۱۱ ردیف صندلی بین ۲۶ تا ۳۲ صندلی دارند.

درست است که فاصله ی بین ردیف های این نوع اتوبوس کم است اما بر خلاف اتوبوس های معمولی صندلی های بزرگتر و راحت هستند.

اتوبوس های وی آی پی(VIP): این نوع اتوبوس ها مناسب برای مسافرت های چند روزه هستند و معمولا بین ۲۲ تا ۲۵ صندلی دارند که فاصله ی بین ردیف ها نسبت به دو نوع اتوبوس قبلی بیشتر است، صندلی های این نوع اتوبوس راحت تر و بزرگ تر است و میتوان تا زاویه ی ۱۴۰ درجه آن ها را به عقب خواباند، این ویژگی باعث آسودگی بیشتر مسافران میشود و زمینه ی استراحت و آسایش ان ها را فراهم میکند.

در مدل های پیشرفته تر این اتوبوس ها صندلی میتوانند به تخت خواب نیز تبدیل شوند. همچنین امکانات رفاهی دیگری چون جای شارژر، مانیتور و … دارند که در طول سفر شما را سرگرم خواهند کرد.

کرایه خودرو اتوبوس

مزایای اجاره خودرو اتوبوس

اگر بخواهیم مزایای اجاره خودرو اتوبوس را برشماریم باید بگوییم کرایه خودرو اتوبوس چه برای مسافت های کوتاه و طولانی و برای هر فصل از سال موجب آسایش و راحتی مسافران میشود.

ضمن اینکه هزینه ی مسافرت با اتوبوس نسبت به سایر وسایل حمل و نقل عمومی کمتر است.

اتوبوس ها همچنین نسبت به سایر وسایل حمل و نقل عمومی ایمنی بیشتری دارند و رانندگان این خودرو ها مهارت بالایی در رانندگی و کنترل شرایط دارند، همچنین قبل از سفر خودرو را از لحاظ فنی مورد بررسی قرار میدهند تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری کنند.

دیگر مزیت استفاده از اتوبوس کاهش بار ترافیکی، کاهش آلودگی هوا و رفع معضل جای پارک است.

برای اجاره خودرو اتوبوس باید به شرکت هایی که در زمینه ی اجاره خودرو فعالیت میکنند سر بزنید و خودرو مورد نظر را رزرو کنید.

یکی از شرکت های معتبری که در زمینه ی جابجایی مسافر در حوزه ی حمل و نقل گردشگری، ایاب و ذهاب درون شهری و برون شهری، خدمات تامین اتومبیل های تشریفاتی، اجاره انواع خودرو اتوبوس، مینی بوس، سواری و میدل باس با راننده و بدون راننده آماده خدمات رسانی است، شرکت دریان سفر امید می باشد.

اجاره خودرو اتوبوس

CafeSeo بازدید : 27 چهارشنبه 02 مهر 1399 نظرات (0)

اتوبوس ها به دو دسته ی درون شهری و برون شهری تقسیم میشوند و هزینه کرایه هر کدام از آن ها متفاوت است.

قطعا شما نیز تا به حال از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده اید، آیا شما نیز با این نظر موافق هستید که مسافرت با اتوبوس لذت بخش تر است؟

به خصوص مسافرت های دسته جمعی با فامیل یا اعضای خانواده و دوستان. با کرایه اتوبوس برای مسافرت های چند روزه با کسانی که دوست دارید علاوه بر راحتی و آرامشی که تا رسیدن با مقصد دارید، از مسیر نیز لذت میبرید و با بقیه معاشرت میکنید.

کرایه اتوبوس

 

شرایط کرایه اتوبوس

برای کرایه اتوبوس ابتدا به شرکت ارائه دهنده ی خدمات اجاره خودرو مراجعه کنید، البته امروزه اکثر شرکت های معتبر سایت نیز تاسیس کرده اند و به رزرو و پرداخت هزینه کرایه سرعت بخشیده اند.

پس از مراجعه حضوری یا مجازی، با در نظر گرفتن تعداد نفرات میتوانید خودرو را انتخاب کنید. برای مثال اگر تعداد افراد ۴ نفر یا کمتر بود میتوانید به اجاره خودرو سواری اکتفا کنید، اما اگر تعداد نفرات بیش ۴ نفر بودند اجاره مینی بوس منطقی تر است.

مینی بوس ها حدودا بین ۲۳ تا ۲۵ نفر ظرفیت دارند. اما اگر تعداد افراد بیش از ۴۰ نفر بود میتوانید به گزینه ی کرایه اتوبوس فکر کنید.

تعیین کردن مسافت تا مقصد، تعداد روز های سفر، زمان رفت و برگشت به صورت دقیق نیز قدم بعدی است.

بعد  از انتخاب خودرو نوبت به انتخاب حضور یا عدم حضور راننده می رسد. اگر به همراه ماشین درخواست راننده نیز داشته باشید به اصطلاح خودرو را به صورت دربستی اجاره کرده اید.

کرایه دربستی خودرو به این معناست که راننده در تمام طول سفر در اختیارتان باشد.

لطفا قبل از رزرو خودرو قرار داد را به دقت مطالعه کنید و در صورتی که همه ی بند های آن را میپذیرید خودرو را رزرو کنید.

بعد از تحویل گرفتن خودرو شما در برابر آن مسئول هستید و باید برای محافظت از آن تمام تلاش خود را به کار گیرید. در غیر این صورت و در صورتی که خودرو صدمه ای ببیند شما باید خسارت آن را بپردازید.

برای شرکت های اجاره دهنده خودرو زمان بسیار مهم است و مشتریان نیز باید به این نکته توجه کنند و سعی کنند خوش قول باشند، به موقع  خودرو را تحویل بگیرند و در زمان مقرر به شرکت تحویل دهند.

مقایسه اتوبوس های معمولی و وی آی پی

ابتدا اتوبوس های معمولی را بررسی میکنیم: این اتوبوس ها معمولا برای حمل و نقل درون شهری و مسافت های کوتاه مناسب هستند، تعداد بالای صندلی های این اتوبوس ها ظرفیت آن ها در حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر بالا برده است. در هر ستون ۲ صندلی و ۴ صندلی در هر ردیف قرار دارد.  این اتوبوس ها مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی هستند.

برای سرگرمی مسافرین دو مانیتور در ابتدا و وسط اتوبوس قرار دارد. این نوع اتوبوس ها میتوانند به عنوان سرویس ایاب و ذهاب کارکنان کارخانجات، مدارس،  ایاب و ذهاب به جشن ها و همایش ها، رفت و برگشت به قبرستان ها،سفر های تحقیقاتی و علمی مورد استفاده قرار گیرند.

هزینه ی سفر با این اتوبوس ها مقرون به صرفه و مناسب است. اتوبوس های وی آی پی معمولا برای سفرهای برون شهری یا مسافت های طولانی تر مورد استفاده قرار میگیرند.

این اتوبوس ها اگر چه ظرفیت کمتری نسبت به اتوبوس های معمولی دارند اما سفر با این اتوبوس ها همراه با راحتی و آسایش بیشتری است. در اتوبوس های وی آی پی در یک ستون یک صندلی و در ستون دیگر نیز دوصندلی قرار داده شده است، اما صندلی های اتوبوس های وی آی پی بزرگتر و جادار تر هستند و در مسافت های طولانی اگر از نشستن خسته شده اید میتوانید صندلی را تا زاویه ۱۴۰ درجه به عقب بخوابانید و همچون تخت خوابی روی آن دراز بکشید.

اجاره اتوبوس

 

در اتوبوس های وی آی پی پشت هر صندلی یک مانیتور مجزا قرار داده شده است و با وجود آن حوصله تان سر نمی رود. همچنین با وجود شارژر های تعبیه شده در این اتوبوس ها میتوانید گوشی تان را نیز شارژ کنید. از ویژگی های دیگر این اتوبوس ها مجهز بودن به سیستم تهویه قوی و سیستم گرمایشی و سرمایشی است.

به تبع هزینه کرایه اتوبوس وی آی پی از اتوبوس معمولی بیشتر است اما کرایه اتوبوس وی آی پی نسبت به ویژگی ها و امکاناتی که دارد خیلی بالا نیست و نسبت به راحتی که در اختیار مسافر قرار میدهد بسیار مناسب است.

مدارک لازم برای کرایه اتوبوس

شرکت اجاره دهنده برای اجاره خودرو باید از هویت متقاضیان اطمینان یابد سپس خودرو ها را در اختیارشان قرار دهد. جهت اطمینان شرکت، متقاضیان باید مدرک شناسایی معتبر و گواهینامه ی رانندگی جمهوری اسلامی ایران با حداقل ۶ ماه اعتبار را ارائه کنند.

ارائه سند ملکی در ازای تحویل ماشین برای اطمینان بیشتر شرکت نسبت به سلامت خودرو است.

همچنین متقاضی باید گواهی اشتغال یا محل سکونت را در اختیار شرکت قرار دهد. مدارکی چون دفترچه تامین اجتماعی، گواهی اشتغال و … که نشان دهنده ی شاغل بودن فرد است نیز قابل قبول است.

چک یا سفته به ارزش ۲۰ درصد بیشتر از قیمت روز ماشین نیز باید از طرف شخص اجاره کننده به شرکت اجاره دهنده داده شود.

فرد متقاضی باید متعهد شود که در زمان مقرر خودرو را تحویل میگیرد و بعد از پایان مهلت خودرو را به شرکت باز گرداند. همچنین فرد اجاره کننده باید در حفظ و نگهداری از خودرو تمام تلاش خود را به کار گیرد زیرا در صورت صدمه به خودرو باید خسارت آن را بپردازد.

برای اجاره اتوبوس باید به شرکت هایی که در این زمینه فعالیت میکنند مراجعه کنید. شرکت دریان سفر امید از معتبرترین شرکت ها برای کرایه اتوبوس و اجاره انواع خودرو سواری، ون، میدل باس، مینی بوس می باشد.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 473
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 45
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 112
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 281
  • بازدید ماه : 595
  • بازدید سال : 7,619
  • بازدید کلی : 31,063